SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROLIGA

FOTO Antrenorul și-a dat demisia, dar jucătorii s-au mutat în fața casei: "Nu-i vina lui că noi nu suntem în stare să ne mișcăm fundul"

FOTO: Twitter Roberto Arrillaga
FOTO: Twitter Roberto Arrillaga

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 08:55

Pablo Prigioni (40 de ani) și-a prezentat demisia din funcția de antrenor al formației de baschet Baskonia, ex Caja Laboral pentru nostalgici, însă jucătorii nu au acceptat acest lucru și au mers în fața casei argentinianului pentru a-l face să se răzgândească.

Baskonia are un început slab de sezon, pierzând 6 din cele 8 partide disputate. Prigioni, fost jucător al formației basce, a decis că este nevoie de un șoc, așa că după înfrângerea usturătoare suferită în Euroliga, în fața rivalei din competiția internă, Valencia, scor 63-80, și-a înaintat demisia.

Jucătorii au reacționat neașteptat. La primă oră a dimineții s-au strâns în fața casei lui Prigioni. Tornike Shengelia, georgianul de 26 de ani, a fost cel mai vehement: "Nu-i vina antrenorului că noi nu suntem în stare să ne mișcăm fundul să ne apărăm și că nu ne facem bine treaba. Este vina noastră".

Conducerea încă nu a acceptat cererea lui Prigioni, situația fiind una neclară. Baskonia joacă diseară în Euroligă, de la ora 21:00, în deplasare la Bamberg.

Pablo Prigioni a evoluat pentru Bakonia timp de 7 sezoane, între 2003 și 2009 și în sezonul 2011-2012. De-a lungul carierei a mai trecut pe la Real Madrid, New York Knicks, Houston Rockets și Los Angeles Clippers.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close