SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

FOTO! Derrick Rose a devenit cel mai tînăr MVP din NBA

Conducătorul de joc al echipei Chicago Bulls, Derrick Rose +6   FOTO
Conducătorul de joc al echipei Chicago Bulls, Derrick Rose

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 04 mai 2011 11:47

Conducătorul de joc al echipei Chicago Bulls, Derrick Rose, a devenit la 22 de ani cel mai tînăr baschetbalist care obţine titlul de cel mai bun jucător al sezonului regulat în liga profesionistă nord-americană (NBA).

Rose i-a devansat în clasamentul celor mai buni baschetbalişti pe pivotul formaţiei Orlando Magic, Dwight Howard, cel mai bun fundaş al ultimilor trei ani, şi pe extrema echipei Miami Heat, LeBron James, desemnat în cel mai bun baschetbalist în ultimele două sezoane din NBA. Locul patru a fost ocupat de Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), iar pe cinci s-a clasat Kevin Durant (Oklahoma City Thunder).

Rose e la al treilea sezon în NBA cu Bulls, fiind originar din Chicago, iar în acest sezon a avut medii de 25 de puncte, 7,7 pase decisive şi 4,1 recuperări pe meci.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează