SPORTURI  »  BASCHET  »  INEDIT

GALERIE FOTO Imaginile zilei vin din Qatar » Surpriză mare pentru baschetbaliştii români prezenţi la FIBA 3x3 All Stars!

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 12 decembrie 2014 12:23

Baschetbaliştii români prezenţi în Qatar, pentru FIBA 3x3 All Stars, au fost profesori pentru o zi într-o şcoală din Doha, unde activează şi o fostă baschetbalistă la Sportul Studenţesc, Nicoleta Motroc.
Angel Santana, Iulian Corneanu, Cristian Crăciun şi Alejandro Machin, jucători care fac parte din Team Bucharest (www.3la3.ro, www.facebook.com/SportArenaStreetball) la cel mai important turneu de baschet 3x3 al anului, au avut marea surpriză să fie întîmpinaţi în româneşte la şcoala unde fuseseră programaţi să susţină o demonstraţie.

Peste 200 de copii s-au strâns în curtea şcolii pentru a-i urmări pe jucătorii noştri şi au avut parte de o adevărată lecţie de baschet condusă de Angel Santana si coechipierii săi de la Ştiinţa Bucureşti.

Distracţia şi baschetul au fost principalele ingrediente ale ineditei ore de sport, care şi-a dublat însă durata. Nimeni nu a vrut să rateze un schimb de pase sau un duel unu la unu cu jucătorii, dar nici să plece fără a obţine un autograf pe cele 200 de mingi distribuite de Federaţia de Baschet din Qatar.

Nicoleta Motroc, fostă componentă a echipei Sportul Studenţesc şi a naţionalei României, este de şase ani profesoară de sport la Newton International School din Doha şi a fost gazda delegaţiei tricolore. “Va fi cu siguranţă o lecţie pe care nu o vor uita prea curînd. Ne bucurăm că le-am putut oferi asemenea momente. Avem mulţi copii care sînt pasionaţi de baschet şi cu siguranţă mîine (astăzi – n.r.) vor veni în tribune la meciuri să susţină echipa Bucureştiului”, a spus Nicoleta Motroc.

Profesorii din catedra de sport au primi mingea oficială a circuitului mondial FIBA 3x3 cu autografele jucătorilor noştri şi totul s-a încheiat cu o tradiţională poză de grup.

Turneul FIBA 3x3 All Stras va debuta astazi, iar detalii despre eveolutia echipei Bucurestiului veti putea gasi pe www.3la3.ro şi www.facebook.com/SportArenaStreetball.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează