SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

GALERIE FOTO Un vis împlinit » Au jucat baschet împotriva campionilor, la AFI 3x3 Battleground

Articol de GSP - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 septembrie 2014 15:36

Au intrat pe teren cu emoţii, pe care le-au risipit însă de la primele driblinguri şi au sfârşit prin a înscrie coşuri aplaudate de toată lumea. Mai presus de toate însă, puştii prezenţi la AFI 3x3 Battleground şi-au împlinit un vis: au jucat baschet împotriva campionilor de la CSU Asesoft Ploieşti.

Aproape 300 de jucători înscrişi în competiţie şi la diverse concursuri individuale, alături de peste 2.500 de spectatori, în ambele zile ale turneului, au populat parcarea de la AFI Palace Ploieşti, care s-a transformat într-un adevărat parc de distracţie cu tematică baschet.

Duminică a fost ziua rezervată campionilor, din toate punctele de vedere. Jucătorii de la CSU Asesoft Ploieşti au uitat pentru câteva ore de apropierea noului sezon şi s-au bucurat de baschetul în formă pură, luându-se la întrecere cu copiii, dându-le lecţii importante pe teren sau în afara lui şi, probabil partea cea mai dificilă, semnând câteva sute de autografe.

Nici proaspătul campion european la baschet 3x3, Angel Santana, prezent la eveniment, nu s-a lăsat mai prejos şi i-a provocat pe participanţi la un concurs de aruncări libere, acelaşi în care a cucerit medalia de aur la Campionatele Mondiale de 3x3 de la Moscova. Santana şi liderul ploieştenilor, Cătălin Burlacu, nu au venit cu mâna goală şi le-au prezentat fanilor trofeele cucerite, cel de campion european, respectiv cel de campion al Ligii Naţionale de Baschet.

Participanţii la concursul de slam-dunk au oferit un adevărat spectacol. Dunkerii Vlad Muscurel, cel care a şi câştigat competiţia săritorilor, Adi Benţe, Oynur Musledin şi tinerii Alexandru Burcea şi favoritul local Claudiu Lungu au încins atmosfera cu reuşitele lor, fiind susţinuţi de pe margine de majoretele Asesoft Junior.

Cum o zi a campionilor nu se putea încheia fără premierea lor, cele mai bune echipe şi-au primit medaliile, trofeele şi diplomele chiar din mâna jucătorilor de la CSU Asesoft, care îi aşteaptă pe toţi la partidele din campionatul naţional, dar mai ales din Eurocup, a doua competiţie ca valoare din Europa, acolo unde ploieştenii participă pentru a doua oară în istoria clubului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează