SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Incredibil: "A zis că mă omoară dacă nu o folosesc!" Cum și-a făcut antrenorul să o introducă accidentată

Articol de - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 18:07

Biljana Pesovici, jucătoare la Olimpia Brașov, și-a convins astfel antrenorul să fie introdusă în teren în meciul cu BC Sirius Târgu Mureș, 79-65

Olimpia Braşov a învins în deplasare pe BC Sirius Târgu Mureş cu scorul de 79-65 (19-22, 16-11, 18-24, 26-8), într-un meci contând pentru etapa a cincea din Liga Naţională de baschet feminin. D

in formaţia braşoveană s-au remarcat Aiyylah Nicole Handford cu 29 puncte, 6 recuperări şi 2 pase decisive, Portia Durett cu 17 puncte, 13 recuperări şi o pasă decisivă şi Kristina Higgins cu 15 puncte, 15 recuperări şi 3 pase decisive.

Un aport important și-a adus și cea mai bună jucătoare a Brașovului, Biljana Pesovici, componentă a naționalei de "3x3" a Serbiei. Deși accidentată, cu glezna umflată, aceasta a intrat pe teren, având un mod original de a-și convinge antrenorul în acest sens.

Sunt uimit de ceea ce au reuşit fetele azi şi nu-mi găsesc cuvintele. Ceea ce a făcut Pesovic e ieşit din comun. De la începutul meciului a cerut să intre în teren, iar la pauză a zis «că mă omoară» dacă nu intră. Pesovic este un monument de sportiv. A fost un meci care pe care.

Chiar dacă ne confruntăm cu multe accidentări fetele au arătat multă determinare ceea ce a contat pe finalul jocului. Astăzi a debutat şi Teodora Chirilă (17 ani) în Liga Naţională”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează