SPORTURI  »  BASCHET  »  CAMPIONAT EUROPEAN

INFOGRAFIC Ultima sută de metri înaintea CE de baschet de la Cluj-Napoca » Ce staruri pot vedea românii

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 19:10

România organizează în premieră anul acesta Campionatul European de baschet masculin, la Cluj-Napoca, în perioada 1 septembrie - 7 septembrie.

Grupa C se va juca la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă, iar în această grupă, pe lângă România vor evolua Spania, Croația, Cehia, Muntenegru și Ungaria. Cea mai mare echipă e cu siguranță Spania, cea care deține trei titluri europene, cucerite în 2009, 2011 și 2015.

Printre capetele de afiș ale competiției se numără ungurul Adam Hanga, croatul Bojan Bogdanovici, cehul Jan Vesely, muntenegreanul Nikola Vucevici și spaniolul Pau Gasol, iar Federația Română de Baschet va prezenta zilnic pe pagina de Facebook profilurile celor mai importanți jucători care vor participa la CE.

Este pentru prima oară în ultimii 30 de ani când naționala României va participa la Eurobasket, iar fanii români își pot cumpăra bilete pe www.eurobasket2017tickets.ro. 

Grupa A
(Helsinki)
Grupa B
(Tel Aviv)
Grupa C
(Cluj-Napoca)
Grupa D
(Istanbul)
Polonia Ucraina Croația Marea Britanie
Grecia Israel Cehia Rusia
Franța Lituania Spania Serbia
Finlanda Georgia Muntenegru Letonia
Islanda Italia România Turcia
Slovenia Germania Ungaria Belgia

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  06 Martie 2017, 21:14

:)) +40

Vezi toate comentariile (1)
Comentează