SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Într-un moment dificil al carierei sale, Kobe Bryant a primit un ajutor neașteptat: "Am crezut că e o glumă"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 29 februarie 2016 13:22

Kobe Bryant s-a confruntat de-a lungul carierei cu multe momente dificile, iar în unul dintre ele a primit încurajări din partea unui fan special.

Starul NBA a dezvăluit că în urmă cu aproape 20 de ani, în primul sezon al său în NBA, a fost sunat de însuși "King of Pop" pentru a-l încuraja.

Kobe a crezut inițial că e o glumă, nevenindu-i să creadă că o vedetă atât de mare se interesa de cariera lui: "Michael era un mare fan al baschetului.

Începuseră să apară criticile la adresa mea pentru că eram atât de introvertit și mereu luam jocul foarte în serios, iar el m-a sunat să mă încurajeze și mi-a spus: «Nu te schimba pentru ei, rămâi concentrat pe ceea ce faci. Dacă vrei să fii unul dintre cei mai mari jucători din istorie trebuie să analizezi jocul celor mai buni. Trebuie să fii concentrat pe ceea ce ai de făcut» Și i-am urmat sfatul".

 

Kobe, ajuns la 37 de ani, se va retrage la finalul acestui sezon. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close