SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

Joacă baschet în Piaţa Universităţii » Începe cel mai puternic turneu de 3 la 3 din sud-estul Europei!

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 09:33

Deşi mai sunt cîteva zile până la debutul Bucharest Challenger (26-27 iulie), cel mai tare turneu de baschet 3x3 din sud-estul Europei, baschetul deja şi-a intrat în rol în Piaţa Universităţii.

Chiar pe locul unde în weekend-ul următor o parte dintre aşii baschetului 3x3 din Europa îşi vor etala calităţile, oricine poate juca o miuţă cu prietenii. Sport Arena Streetball, a amplasat un teren complet, dotat cu suprafaţa sintetică oficială de joc. Bucharest Challenger va reuni la Bucureşti 12 echipe din Europa, alături de cele mai bune patru echipe româneşti, printre care şi naţionala României, care recent a ocupat locul al doilea în turneul 3x3 EuroTour de la Amsterdam.

Baschetul va fi suveran în cele două zile de competiţie, însă nu vor lipsi şi momentele de spectacol din afara meciurilor. Majoretele Dracula’s Girls, vicecampioane europene, vor întreţine atmosfera în pauzele partidelor, spectatorii vor avea parte de nenumărate concursuri iar terenul va fi încins de momente de dans sau concerte.

Trupa Super Chill, semifinalistă în ultimul sezon al emisiunii Românii au Talent, rapper-ul Buze alături de prietenii săi de la 6ase-6ase, precum şi componenţii trupei de dans Born 4 Trouble, de la Centrul Policy Center pentru Minorităţi vor fi printre invitaţii speciali.

Însă până sâmbătă după amiază, la ora primului meci, oricine poate fi protagonist pe terenul de baschet din Piaţa Universităţii.

Iată programul complet al Sport Arena Streetball 2014:
Turneul 1: 16-18 mai     »   DETALII AICI
Turneul 2: 30 mai – 1 iunie       »   DETALII AICI
Turneul 3: 11-13 iulie       »   DETALII AICI
Turneul 4: 1-2 august
Turneul Master: 2-3 august

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează