SPORTURI  »  BASCHET  »  METROSPORT

Kobe investește în tehnologie » Bryant vrea să marcheze ”un coș de 100 de milioane”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 00:00

Recent retras, starul NBA Kobe Bryant s-a dedicat afacerilor.

Fostul baschetbalist al lui Los Angeles Lakers a lansat un fond " capital de risc" împreună cu Jeff Stibel, partenerul său din 2013 în domeniul în care au investit deja în 15 companii.

Potrivit Wall Street Journal, Kobe se va axa pe societăți active în tehnologie, în media și date, "marcând un coș de 100 de milioane". Mutarea a oficializat doar colaborarea cu Stibel.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
marian0904
marian0904  •  25 August 2016, 09:22

In investitii e mai bine sa pui banii in mai multe cosuri. Sau poti sa te alegi cu o gaura de peste 200 mil usd, asa cum a patit-o Scottie Pippen.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează