SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Lakers se depărtează de play-off, Dwight Howard a fost la pămînt

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 18:28

În lupta contracronometru pentru a prinde locul 8 al Conferinţei de Vest spre a merge în play-off, una dintre echipele clasice ale NBA, Los Angeles Lakers, a fost învinsă luni noaptea la Denver, de către Nuggets, scor 108-119.


Gazdele au dovedit că joacă foarte bine pe propria arenă, doar au 24 de victorii şi trei eşecuri. Californienii au evoluat bine ofensiv, drept dovadă că numărul punctelor le-ar fi securizat un succes într-un alt meci din sezon. Dar oaspeţii au păcătuit la aruncările libere, doar 14 din 31 au fost transformate. Culmea!, principalul responsabil a fost Dwight Howard, unul dintre starurile NBA, adus pe bani grei în vară, în LA.

Pivotul, 15 puncte şi 14 recuperări azi-noapte, a transformat doar trei din cele 14 "libere". Kobe Bryant a evoluat iar bine, 29 de puncte, 6 recuperări şi 9 pase decisive, Steve Nash a fost bun, 16 puncte, 5 pase decisive, dar n-a fost de ajuns. De partea cealaltă, Wilson Chandler a adus lui Denver 23 de puncte, urmat fiind de Ty Lawson (22 de puncte, 4 recuperări, 8 pase decisive).

Nuggets rămîne pe locul 5 în Vest, dar Lakers (28 de victorii, 30 de înfrîngeri) rămîne pe 9, la trei victorii de Houston Rockets, care ocupă locul 8.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
xavi-
xavi-  •  27 Februarie 2013, 08:51

Auziti bai muciosilor dar nici voi nu aveti Liga Nationala de Baschet Masculin?Sau e transmisa de Digi,aia care v-au dat cu flit si considerati ca le-ati face un serviciu sa scrieti despre campionatul intern?Presa e formata din invidiosi si tampiti iar voi sunteti regi,cum saracie ma sa nu scrii de campionatul din tara ta doar pentru ca alt trust detine drepturile tv,vai mama voastra.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează