SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

Marius Moga vs Virgil Stănescu, în meciul vedetelor Make-A-Wish la Sport Arena Streetball

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 15:03

Marius Moga și Virgil Stanescu vor fi invitații speciali ai Turneului 3 Sport Arena Streetball care va avea loc în acest weekend, pe terenurile din Universitatea Politehnică București.

Cunoscutul compozitor și cîntăreț va evolua în meciul vedetelor impotriva fostului capitan al echipei nationale de baschet, actualmente președintele Steaua CSM Eximbank. Marius Moga va fi însoțit la acest meci de mai mulți artiști ai casei de discuri pe care o deține, DeMoga Music.

Meciul va avea loc sîmbătă, de la ora 19.00! Echipele vor fi completate de mai mulți copii, voluntari ai fundației care vor juca baschet alături de cele două vedete. Meciul este organizat cu sprijinul Make-A-Wish România, fundație care îndeplinește dorințele copiilor care sufera de boli ce le pun viața în pericol.

Cel de-al treilea turneu Sport Arena Streetball din sezonul 2015 începe vineri seară, pe terenurile din Universitatea Politehnică București, urmând a se încheia duminică seară. Este ultima șansă pentru jucători să acumuleze puncte în clasament, în vederea calificării la Turneul Master, care se va disputa la începutul lunii august.

Sport Arena Streetball face parte și în acest an din circuitul mondial de baschet FIBA 3×3, iar echipa câștigătoare de la categoria open masculin va reprezenta România în turneele World Tour.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează