SPORTURI  »  BASCHET  »  CSM CSU ORADEA - BC MUREŞ 79-73

Premieră în baschetul masculin românesc » CSM Oradea este noua campioană naţională!

Foto: Roby Boros/Facebook - CSM Oradea
Foto: Roby Boros/Facebook - CSM Oradea

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2016 22:19

CSM CSU Oradea a devenit în premieră campioana României la baschet masculin, după ce a învins formaţia BC Mureş, scor 79-73, în meciul decisiv al finalei Ligii Naţionale.

Scorul general a fost de 3-2 pentru orădeni, care s-au impus în primul meci, jucat pe teren propriu, scor 85-79 şi în prima confruntare de la Târgu Mureş, unde s-au impus cu 81-72.

BC Mureş a egelat situaţia de fiecare dată, prima oară cu o victorie la Oradea, 77-71, iar mai apoi cu un succes pe teren propriu, 79-70.

Este a treia finală pierdută de BC Mureş, după cele din 2013 şi 2015, în timp ce Oradea este la primul titlu de campioană din istorie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close