SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

Slam-dunk pe nisip » Baschetul 3x3 ajunge pe litoral, la Constanța Streetplay

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 19:12

Aproape 300 de jucători s-au înscris în mai puțin de o oră la Constanța Streetplay, a șaptea etapă din circuitul național Sport Arena Streetball și unul dintre cele mai așteptate turnee ale anului.

Evenimentul va avea loc în zilele de 22 și 23 iulie pe esplanada Perla Mamaia.

Baschetul 3x3 a devenit recent disciplină olimpică și va fi inclus în programul ediției Tokyo 2020 a Jocurilor Olimpice. Sport Arena Streetball, împreună cu partenerii săi, printre care și Asociația Terra Semper Fidelis și Asociația Județeană de Baschet Constanța, au susținut activ demersul Federației Internaționale de Baschet de a transforma baschetul 3x3 într-o disciplină olimpică.

Premii în valoare de peste 20.000 de lei îi așteaptă pe participanți la Superbet Constanța Streetplay și toți jucătorii vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3 World Rankings.

Duelurile la categoria Open Masculin se vor da pentru marele premiu în bani în valoare de 4500 de lei. Școala Veche și Rahova’s Finest, cele mai bune echipe de baschet 3x3 din România își vor continua duelul epic din circuitul național. Băieții din Rahova au bifat trei succese până în prezent, dar Școala Veche a revenit spectaculos și a câștigat la Tulcea Streetplay, primul turneu din zona Dobrogei.  

Cei mai buni dunkeri români Grațian Pintea și Șerban Bălan, care s-au duelat în două rânduri anul acesta în circuitul național Sport Arena Streetball, își vor aduce talentul și calitățile fizice și la Mamaia, pentru a-i încânta pe toți cei prezenți.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează