SPORTURI  »  BASCHET  »  EVENIMENT

Spectacol total la Constanța Streetplay! 3x3 Tour s-a încheiat pe plaja din Mamaia

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2016 11:08

Alexandra Stan a făcut freestyle cu mingea de baschet alături de Da Move Crew, Alex Arginteanu și-a măsurat forțele cu cei mai buni baschetbaliști din circuitul național de 3x3 și peste 250 de baschetbaliști s-au duelat pentru premiile în valoare totală de 20.000 lei

Acesta a fost pe scurt Constanța Streetplay, ultima etapă din 3x3 Superbet Tour, un turneu care a fost centrul atenției pe plaja din Mamaia, în zona Perla, acolo unde mii de turiști dar și localnici au fost prezenți pe parcursul celor două zile ale competiției.

Trupa de freestyle Da Move Crew, din Italia, a furnizat momentul competiției, atunci când pe teren a fost invitată Alexandra Stan, ambasador al competiției. Cunoscuta vedetă a muzicii românești s-a simțit excelent pe terenul de baschet și chiar a fost implicată în show-ul de freestyle.

Cel mai puternic om din România, Alex Arginteanu, și-a măsurat forțele cu cei mai buni baschetbaliști 3x3 din România într-un meci demonstrativ. Angel Santana, campionul european de 3x3, Adi Tudor, component al naționalei României care va juca la Europenele din acest an și Adrian Trandafir, fost participant în FIBA 3x3 World Tour i-au ținut piept lui Arginteanu și tinerilor handbaliști de la Dobrogea Sud, Claudiu Subțirică și Bogdan Munteanu.

Școala Veche a încheiat sezonul 3x3 Superbet Tour așa cum l-a început în turneul de la Ploiești, cu o victorie. Cei patru băieți au încasat un cec în valoare de 5000 de lei în timp ce ocupanta locului doi la Open Masculin, Rahova's Finest, a plecat acasă cu un premiu de 2000 de lei.

Acest an reprezintă un moment important pentru pasionații de baschet 3x3, întrucât în urma acestui sezon se va lua decizia privind includerea baschetului 3x3 în programul Jocurilor Olimpice la ediția Tokyo 2020. Astfel, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța i-a premiat pe cei cinci componenți ai trupei Da Move Crew cu tricouri și sepci "Olimpic Day".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează