SPORTURI  »  BASCHET  »  SCHIMBARE

Steaua are un nou antrenor » "Am urmărit campionatul României în ultimii ani și am remarcat o creștere vizibilă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 februarie 2017 13:26


Formația de baschet Steaua CSM EximBank l-a numit în funcția de antrenor pe finlandezul Jukka Toijala. Acesta îl va avea secund pe fostul campion al României cu CSU Ploiești, Sasa Ocokoljic.

Jukka Toijala (45 de ani) are în palmares 3 titluri de campion al Finlandei, toate obținute ca jucător. Ca antrenor a reușit să ajungă în sferturile de finală ale Eurochallange, în 2013, după ce le-a învins pe traseu pe Gaz Metan Mediaș și CSU Ploiești.

"Sunt recunoscător pentru șansa de a antrena Steaua CSM EximBank. Am urmărit campionatul României în ultimii ani și am remarcat o creștere a calității baschetului. La Steaua, scopul nostru este de a valorifica întregul potențial al jucătorilor pentru ca echipa să devină cea mai bună variantă a sa. Ne dorim ca la începutul playoff-ului să ajungem la cel mai bun nivel posibil și să încercăm să scriem istorie pentru acest club.", a declarat finlandezul pentru site-ul oficial al formației roș-albastre.

Steaua CSM EximBank s-a calificat în play-off-ul Diviziei A de baschet, obținând 14 victorii în cele 20 de partide ale sezonului regulat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close