SPORTURI  »  BASCHET  »  U BT CLUJ NAPOCA

U BT Cluj a ratat calificarea în turul 3 al Ligii Campionilor! Ce urmează pentru campioana României

FOTO: www.u-bt.ro/
FOTO: www.u-bt.ro/

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 10:52

U BT Cluj Napoca, campioana României la baschet masculin, a pierdut ambele manșe cu nemții de la Ludwigsburg, în turul II din Liga Campionilor, dar va continua în Europa în FIBA Europe Cup.

U BT Cluj Napoca a pierdut marți seara, pe teren propriu, cu 77-88, manșa secundă din turul II preliminar la Ligii Campionilor contra echipei germane MHP Riesen Ludwigsburg.

Ardelenii cedaseră și în prima manșă, în deplasare, 72-78, și au ratat astfel calificarea în ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor. 

Primul sfert a fost dezastruos pentru echipa pregătită de Mihai Silvășan. Oaspeții conduceau cu 27-9. Clujul a început cursa de urmărire pe tabelă, dar nu a reușit să se mai apropie la mai puțin de 7 puncte. Americanul Lasan Kromah, cu 20 puncte, a fost principalul marcator al clujenilor, urmat de un alt baschetbalist de peste ocean, Giordan Watson, cu 15 puncte. Watson a primit și cetățenia română în timpul Europeanului de la Cluj, din această lună, dar nu a putut evolua, pentru că pașaportul său a sosit prea târziu.

"Aveam mari speranțe că putem să ne calificăm, că putem întoarce scorul din tur, dar începutul slab de meci ne-a costat. Am fost nepregătiți atât fizic, cât și mental, îmi asum asta", a declarat Mihai Silvășan, antrenorul lui U BT Cluj Napoca.

U Banca Transilvania Cluj își va continua parcursul european în FIBA Europe Cup, a treia competiție valorică, urmând să-și afle adversarele din grupă după meciurile preliminare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează