SPORTURI  »  BASCHET  »  DIVIZIA A MASCULIN

U Mobitelco Cluj îl va legitima pe americanul Kyndall Dykes

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Conducerea echipei Universitatea Mobitelco Cluj a anuntat vineri ca îl va legitima pe jucătorul american Kyndall Dykes (foto), care a susţinut probe de joc în ultimele trei zile.


Americanul se află la prima experienţă în Europa, la un club profesionist, după ce a absolvit New Orleans University. "După accidentarea lui David Lawrecene ne-am dat seama că la nivelul la care vrem să fim, riscăm mult neavînd o dublură pe acest post. Dykes va fi folosit în caz de accidentări, pentru odihnirea sau perioade cu formă mai slabă a altor jucători. Aceasta va fi decizia antrenorului", a declarat preşedintele executiv al echipei clujene, Mircea Cristescu.


"U" Mobitelco Cluj l-a legitimat şi pe pivotul cu dublă cetăţenie americană-rwandeză Rob Thomson, care s-a alăturat şi el de vineri lotului antrenat de Marcel Ţenter. După transferul celor doi jucători, Mobitelco Cluj are la dispoziţie şapte jucători străini - Medvedj, Cuic, Lawrence, Dykes, Krstanovici, Jocovici şi Thomson - urmînd a decide în fiecare etapă care vor fi cei cinci ce vor fi trecuţi pe foaia oficială de joc, potrivit regulamentului în vigoare.
            Sîmbătă, în cadrul etapei a XXIV-a a Diviziei A, U Mobitelco Cluj va primi vizita campioanei CSU Ploieşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  26 Februarie 2010, 11:59

CELE MAI BUNE TRANSMISII DE PE INTERNET... DIGISPORT,GSPTV, TOATE MECIURILE DIN CUPELE EUROPENE SI TOATE CAMPIONATELE PUTERNICE ALE LUMII PRECUM SI LIGA 1 DIN ROMANIA LE PUTETI VEDEA LIVE... VIDEOOOOOO SI GRATISSSS... DOAR PE W- W- W.-S- P- O- R -T -P -E- N -E- T .-C -O- M.... NUMARU 1 IN STREAM DE PE INTERNET.. SUPER CLARITATE... TOTU GRATIS.. ASTEPTAM TOTI MICROBISTI ALATURI DE NOI.. W- W- W- .S -P -O- R -T -P E -N- E- T.- C- O- M

Vezi toate comentariile (1)
Comentează