SPORTURI  »  BASCHET  »  SUPORTERI

Ultraşii Stelei l-au înjurat pe Gigi Becali la un meci de baschet al Clubului Sportiv

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 25 ianuarie 2015 18:19

Ieri a avut loc meciul de baschet dintre Steaua CSM şi Universitatea Cluj, roş-albaştrii ieşind învingători, scor 109-98.

La meci au asistat şi 100 de ultraşi stelişti care pe parcursul întregului meci au scandat împotriva lui Gigi Becali.

”Becali, pleacă din Ghencea”, ”Becali George pleacă din Ghencea, Steaua nu este a ta”, ”Steaua sîntem noi” sau ”Noi cîntăm pentru culori, nu pentru conducători”, au fost cîteva dintre mesajele suporterilor pentru patronul Stelei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (119)
buerebuistas
buerebuistas  •  27 Ianuarie 2015, 00:06

Acum, multi au devenit subit fani FCSB, cand Steaua juca pe Ghencea, fie ca era soare, vacanta, weekend, tot ''huliganii'' veneau la meciuri, cand fanii lui JiJi ii copia comportamentul grobian si inura, fluiera proprii jucatori, tot "huliganii" cantau si incurajau echipa indiferent ca adversara conducea cu 5 goluri cum a fost in meciul cu Stuttgart.

herodot777
herodot777  •  25 Ianuarie 2015, 23:00

Traiasca mult iubitul nostru conducator liderul suprem comandantul Clubului Sportiv Steaua colonelul George Boroi.

buerebuistas
buerebuistas  •  25 Ianuarie 2015, 23:00

Bai "jurnalistilor" si "suporterilor" de bine, daca erati la meciul de baschet (desi am fost si la meciul de polo cu CS Rapid) ati fi vazut urmatoarele : 1. Sala de 1500 de locuri a fost plina cu o echipa la retrogradare; 2. Din cele 60 de minute de cantat si sustinut echipa de baschet, doar cateva minute le-am "alocat" cantecului de duh compus si adresat lui JiJi. "Suporterule", stai jos si apluda Faci Ce Spune Becali, vezi ca are culori oficiale, albastru-galben. M**e JiJi, generali, politicieni si "fani" Faci Ce Spune Becali

Vezi toate comentariile (119)
Comentează