SPORTURI  »  BASCHET  »  SUA

Un nou atac al lui LeBron la adresa lui Trump: "E mereu ridicol. Ridicol și înfricoșător!"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 16 februarie 2018 19:24

Baschetbalistul lui Cleveland Cavaliers, LeBron James, a declarat că nu-l poate respecta pe Donald Trump deoarece nici președintele SUA nu are respect față de alegătorii săi.

Într-un interviu acordat celor de la The Uninterrupted, starul din NBA nu a ezitat să îl atace din nou pe Trump: "Când eram copii, erau trei persoane ale căror titluri ne puteau inspira: președintele Statelor Unite ale Americii, cel mai bun sportiv și cel mai bun artist.

Astăzi, cel mai important loc de muncă din Statele Unite este ocupat de cineva care nu înțelege oamenii. Nu îi pasă deloc de ei. Nu mai este o surpriză când spune ceva. E mereu ridicol. Ridicol și înfricoșător", a spus LeBron.

Baschetbalistul american a vorbit despre lupta sa împotriva rasismului, povestind și un incident de anul trecut de la casa lui din California: "Sunt un bărbat de culoare cu o grămadă de bani. Văzând cuvântul <nigger> scris pe poarta casei mele am înțeles că banii nu te apără de rasism.

Puțin contează cât câștigi, ce faci în viață, tot ești privit că un afro-american bărbat sau femeie, ei vor încerca să-ți dea de înțeles că le ești inferior. Ai două opțiuni: fie nu dai importanță fie pictezi peste mesaj și faci poarta mai înaltă", a declarat LeBron.

Lebron, 33 de ani, este considerat unul dintre cei mai buni jucători NBA din toate timpurile, el a câștigând printre altele a câștigat 3 titluri NBA și 2 medalii olimpice de aur.

surse: theguardian.com, huffingtonpost.com, basketsession.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 Februarie 2018, 21:10

E urat si sa fii rasist ,dar si sa-ti critici Presedintele ales democratic.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează