SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO A uitat de Michael Jordan? Scottie Pippen: "Sînt cel mai mare jucător din istoria lui Chicago Bulls!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 06 august 2014 18:23

Cuplul făcut de Scottie Pippen şi Michael Jordan la Chicago Bulls a rămas în istoria baschetului drept "cea mai frumoasă prietenie din NBA". Ultima declaraţie făcută de Pippen i-a făcut însă pe mulţi fani ai "taurilor" să-şi ridice sprîncenele.

"Sînt cel mai mare jucător din istoria lui Chicago Bulls!", a declarat Scottie Pippen. Totul a fost însă doar o glumă bine regizată într-o reclamă la un cunoscut retailer de articole sportive din Statele Unite. În spotul publicitar, alături de Pippen, îşi mai fac apariţia fostul baschetbalist al celor de la Houston Rockets, Charles Barkley şi actualul jucător al "rachetelor", James Harden.
VEZI VIDEO:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
iulian099
iulian099  •  07 August 2014, 08:56

E FOARTE TARE RECLAMA ! Sfatul lui Charles catre Harden a fost ca toti jucatorii buni au o memorie scurta si uita repede orice nereusita sau persoana mai buna ca ei. Si il da exemplu pe Pippen care spune ca e cel mai bun din istoria Chicago Bulls, acesta "uitand" de M jordan :)

aly_dinamo
aly_dinamo  •  06 August 2014, 19:03
Postat de enough pe 06 August 2014, 18:43

Normal, MJ nu se pune ca jucator. Este superstar.

E posibil sa fie "the biggest". Nu stiu inaltinea lui. Dar Jordan era "the best".

enough
enough  •  06 August 2014, 18:43

Normal, MJ nu se pune ca jucator. Este superstar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează