SPORTURI  »  BASCHET  »  ACCIDENTARE

VIDEO Accidentare-horror a unui star din NBA » Colegii n-au mai putut continua meciul: "Erau marcaţi, e o problemă gravă!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 02 august 2014 16:46

Paul George, starul celor de la Indiana Pacers, a suferit o accidentare horror în timp ce se afla cu echipa naţională la un meci-test în Las Vegas.

Baschetbalistul de 24 de ani a aterizat ciudat după un duel cu James Harden şi a părăsit arena pe targă. Va pierde Campionatul Mondial şi o bună parte a sezonului 2014-2015 din NBA.

Meciul a fost suspendat după ce jucătorul a fost transportat la spital. "A fost un moment foarte delicat pentru toţi, nu mai puteam continua partida, din respect pentru Paul. Jucătorii nu mai aveau cum să evolueze, erau foarte marcaţi, este o accidentare gravă", a declarat antrenorul Mike Krzyzewski.

George a fost deja operat la piciorul drept şi va rămîne internat încă trei zile. "Vă mulţumesc tuturor pentru dragoste şi susţinere. Mă voi face bine şi voi reveni mai puternic. Vă iubesc!", a postat Paul pe twitter după intervenţie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
remuspur
remuspur  •  02 August 2014, 17:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

asta sa citeasca?si o mai maimuta ii este cu mult superioara, nu stiu de de ce am zis maimuta si nu m-am oprit la vierme...

edy91
edy91  •  02 August 2014, 17:34
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

colinde cu evrei care iau foc* , te iei*

Vezi toate comentariile (2)
Comentează