SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO + FOTO Cu un LeBron și un Irving nu se face primăvară » Golden State Warriors e la un pas de titlul NBA

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iunie 2017 14:07

Golden State Warriors a câștigat partida disputată în Quicken Loans Arena, împotriva celor de la Cleveland Cavaliers, scor 118-113, și e tot mai aproape de al 6-lea titlu de campioană NBA.

Meciul a fost un adevărat carusel, echipele alternând la conducere de 15 de ori. Cleveland a condus 113-107, însă finalul a fost unul dezastruos: au încasat 11 puncte fără să mai înscrie.

Durant a fost din nou magistral cu 31 de puncte, 4 pase decisive și 8 recuperări, fiind tot mai aproape de primul inel de campion din carieră și de titlul de MVP al finalei. Curry cu 26 de puncte, 13 recuperări, 6 pase decisive și Thompson cu 30 de puncte, 6 recuperări și 2 pase au contribuit la a 3-a victorie a lui Golden State.

James și Irving au punctat împreună 77 de puncte, 17 recuperări și 12 pase decisive. N-a fost suficient, într-o seară în care banca gazdelor a dezamăgit din nou. Korver, Shumpert, Jefferson și Williams au adus doar 11 puncte.

Golden State Warriors nu a pierdut niciun meci în play-off-ul actual, trecând cu 4-0 de Portland Trail Blazers, Utah Jazz și San Antonio Spurs.

0,817
este procentajul de victorii al lui Golden State în sezonul regulat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează