SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Michael Jordan, atac la LeBron: "Nu e nici o îndoială că l-aş învinge" » Cine a fost mai bun?

Articol de GSP - Publicat marti, 11 august 2015 09:26

Michael Jordan l-a înţepat pe LeBron James, vedeta celor de la Cleveland Cavaliers, considerat de mulţi drept urmaşul său.

"Într-un meci 1 la 1 cu LeBron James, aş cîştiga. Nu există nici o îndoială. În cel mai bun moment al carierei mele l-aş învinge pe LeBron", a spus Michael Jordan într-o întîlnire cu studenţii de la fosta sa Universitate.

În plus, fostul star al celor de la Chicago Bulls are vorbit şi despre prietenul său, Kobe Bryant.

"Eu şi Kobe sîntem buni prieteni şi vorbim des. Cred că el este unul dintre cei mai buni jucători din istorie. A făcut multe pentru acest sport. Am un mare respect faţă de el, chiar dacă îmi fură toate mişcările",  a adăugat Jordan.

Michael Jordan este considerat cel mai bun jucător de baschet din istorie. De-a lungul carierei a cîştigat de şase ori titlul în NBA, a fost desemnat de şase ori cel mai bun jucător al Finalei NBA şi de cinci ori cel mai bun jucător al sezonului.

LeBron James este dublu campion NBA şi a fost desemnat de două ori MVP-ul Finalei campionatului şi de patru a fost ales cel mai bun jucător al sezonului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
ge0x
ge0x  •  11 August 2015, 20:14

Hahaha...michael jordan e o legenda si asa va fi si peste ani, zeci de ani, sute de ani poate...lebron e in basket un fel de cristiano ronaldo in fotbal...astia sunt atleti ambitiosi, robotei...dar cam atat...trebuie mai mult ca sa ajungi o legenda

tonyys
tonyys  •  11 August 2015, 20:13

Se joaca altfel acum in NBA - e mai multa viteza,se arunca mult de la 3pct....insa nu mai exista aparatorii de acum 20-30 de ani. Un DeAndre Jordan sau Tyson Chandler care acum sunt considerati cam cei mai buni aparatori in urma cu 20-30 de ani nu cred ca ar fi prins loturile echipelor care ajungeau in play-off. Stilul de acum cred ca i-ar fi convenit mai mult lui Jordan care era un sportiv desavarsit - avea viteza,forta,rezistenta.....cred ca daca juca acum Jordan ar avea media undeva la 35 pct/meci.

brancusi
brancusi  •  11 August 2015, 20:04
Postat de Mice Mice pe 11 August 2015, 19:36

Si ce echipe erau atunci, Utah, Philly 76, Knicks, Raptors...nu avem cum sa comparam, sunt alte vremuri...Numai daca te uiti pe statisticile NBA, te speri ce nume apar in clasamente.

Raptors zici???Sau Mutombo???Esti praf,fugi la fotbal!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează