SPORTURI  »  BASCHET  »  SCANDAL

VIDEO Scandalul ia amploare: imn secuiesc în Liga 1 de baschet feminin » Explicația fanilor din Sfîntu Gheorghe: "Cîntăm ce imn vrem cîtă vreme plătim bilet!"

Imagine din aprilie, cu echipa dîmbovițeană aliniată la imnul secuiesc
Imagine din aprilie, cu echipa dîmbovițeană aliniată la imnul secuiesc

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2015 10:12

După ce spectatorii l-au cîntat la un meci de "C", fani şi oficiali ai echipelor din CN de baschet feminin acuză: "Echipele se aliniază la imnul secuiesc!"

Un suporter de la Alba Iulia şi un oficial de la Tîrgovişte acuză că, în sala "Kati Szabo" din Sf. Gheorghe, echipele sînt primite cu imnul secuiesc. "Apoi, se scandează «Ţiganii!». Asta se întîmplă de ani de zile, fără să se ia măsuri", spun cei doi, susţinuţi de imagini video!

Scandalul este explicat în Gazeta Sporturilor de astăzi și poate fi citit în detaliu EXCLUSIV în ziar sau pe platforma Gazeta Digitală, acolo unde ediția print este urcată zilnic!

Ieri, Gazeta Sporturilor a prezentat cazul partidei Csikszereda Miercurea Ciuc - Iernut 0-0, din cadrul seriei C5 a ligii a treia. La acest meci, suporterii gazdelor ar fi cîntat, împreună cu jucătorii, imnul Ţinutului Secuiesc. Nici arbitrul, nici observatorul n-au infirmat varianta.

2012este anul în care s-a refondat echipa de baschet feminin sub numele de Sepsi SIC: SIC de la "Siculorum", denumirea în latină a Ţinutului Secuiesc

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (170)
528543983969890
Ion Ionescu  •  16 Ianuarie 2016, 08:40

Sa se joace toate meciurile la toate sporturile din acea zona, fara spectatori; doar jucatorii, antrenorii si arbitrii. In sala sau pe stadion sau patinoar sa fie competitii fara imn si spectatori, si asa nu se intra cu bilet. Siguranta spectatorilor este nula, acolo se poate intra si cu petarde, nu este nici un control la intrare. Ce are de-a face sportul, competitia sportiva cu *** de ambele parti. Sa fie lasati pe afara si sa se paruiasca acolo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1164620836888979
Razvan Stefan  •  06 Ianuarie 2016, 18:46

DECI...CEVA E FOARTE CLAR.....TOTI SECUII DIN ARDEAL....SA NE FACA SEX ORAL!!!

alexbarosanu
alexbarosanu  •  09 Octombrie 2015, 11:06

asta din cauza ca romania e condusa de niste pacalici,platim taxe ca autoritatile sa vegheze asupra respectarii legilor! scrie in vreo lege ca ala de il canta ungurii e ilegal???? si daca e un spectacol unde sunt doar cativa romani ,ce se ofusca asa de rau ,romanii din spania cand fac ceva intre ei asculta imnul spaniei! ???? asta e! vrem nu vrem oamenii sunt in primul rand maghiari si apoi cetateni romani! aratam de afara ca romanii isi pastreaza identitatea ,dar nu vrem ca ungurii de la noi sa faca acelasi lucru???? pai atunci trebuie armata sa mute granita sa ne invecinam cu austria si dam alte legi! putem??? nu! ca toate tarile le-ar lua lor partea! ca noi suntem condusi de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (170)
Comentează