SPORTURI  »  BOX  »  SUPERKOMBAT

3 români sunt gata să facă show în gala de Superkombat care va avea loc în China

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 16:07

Alex Filip, Bogdan Năstase și Eduard Chelariu sunt cei trei români invitați să ia parte în acest weekend în Shenzen, China, la show-ul Superkombat World Grand Prix prezentat de Faith Fight.

Aceștia vor decola în această noapte spre China, urmând ca până la finalul săptămânii să se pregătească pentru confruntarea cu luptătorii chinezi.

„Sunt mândru să reprezint din nou Constanța, România într-un eveniment de asemenea anvergură. Va fi un show la cel mai înalt nivel. Voi avea parte de un oponent extrem de puternic, dar sunt încrezător în șansele mele”, a spus Alex Filip în cadrul unei conferințe de presă.

Alături de acesta, în China, va lupta și colegul său de sală, Eduard Chelariu, cunoscut pentru ascensiunea sa fulminantă din ultimul an. De altfel, aceștia vor reprezenta la Shenzen și brandul Mamaia Style, Asociația Litoral Delta Dunării (ALDD) fiind partener al galei.

„Este o ocazie excelentă pentru a promova turismul românesc în fața unei audiențe imense așa cum e piața chineză”, a afirmat și Corina Martin, vicepreședinele ALDD.

Promotorul Eduard Irimia a precizat că, inițial, gala ar fi trebuit să aibă loc la Constanța, însă în cele din urmă se va desfășura în orașul chinez.

„Am avut o intenție să organizăm un eveniment major aici, însă vremea nefavorabilă, apoi locațiile, ne-au creat probleme. Apoi, a apărut această oportunitate, dar ne bucurăm să promovăm România și Mamaia în același timp”, a afirmat oficialul Superkombat.

În main-event-ul galei, polonezul Dawid Zoltaszek îl va înfrunta pe croatul Tomislav Cikotic.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează