SPORTURI  »  BOX  »  SUPERKOMBAT

A șters cu Moroșanu pe jos! Declarații dure ale lui Maurice Jackson la adresa luptătorului român: "Ești cel mai slab din istorie! În plus ești urît și gras"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 noiembrie 2015 17:20

Luptătorul american Maurice "Gorilla" Jackson i-a transmis un mesaj dur lui Cătălin Moroșanu înaintea duelului din gala Superkombat de la Torino, care va fi pe 12 decembrie. 

"Știi că numele tău în SUA este nume de fată, nu? Te voi face KO în prima repriză sau mai bine te umilesc în 3 reprize. Vin după prima înfrîngere suferită în kickboxing, așa că mi-am zis să îmi iau revanșa.

Care ar fi cea mai simplă să revin în top? Simplu! Să vin după tine. Tu oricum ești cel mai dezastruos luptător din istorie. Mai ești și urît, dar și gras", a zis Maurice Jackson într-un filmuleț postat pe Facebook.

Ce a zis Moroșanu de l-a enervat pe Jackson

"I se spune Gorila? Păi, cred că nu a ştiut că eu sînt Regele Junglei. Îi promit o bătaie de nu va şti cum îl mai cheamă. O să simtă pe pielea lui pălitura moldovenească.

O să mă răzbun pe el pentru că meciul cu Badr Hari s-a anulat o dată cu condamnarea marocanului", a spus Moroşanu, care a cîştigat ultimele sale patru meciuri, printre care şi cele cu gigantul Colin George şi polonezul Tomasz Czerwinski.

CÂND E GALA

Circuitul Superkombat îşi va încheia sezonul 2015 cu o ediţie specială la cea mai mare sală din Italia, Pala Alpitour din Torino, pe 12 decembrie, într-un eveniment special dedicat Diasporei, în care vor mai lupta Raul Cătinaş, Bogdan Stoica, Ion Pascu, Amansio Paraschiv, Alexandru Negrea, Cristiana Stancu, Lucian Danilencu şi simpaticul cioban din Coarnele Caprei, Bogdan Năstase.

În premieră, evenimentul va găzdui şi patru de meciuri de MMA, printre care debutul lui Raul Cătinaş pe aceste reguli şi prima apariţie a celui mai bun luptător român, Ion Pascu, în circuit.
Biletele sînt disponibile pe site-ul piemonteticket.it, dar şi în magazinele româneşti din regiunea Piemonte.

 

Bellator veteran Maurice "The Gorilla" Jackson deliver war message for Catalin Morosanu before their struggle set for December 12 in Turin, Italy.

Posted by Superkombat Fighting Championship on Friday, 27 November 2015

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
775847005872109
Constantin Nicolae  •  29 Noiembrie 2015, 13:51

Hai Morosanu!!! esti un sportiv ROMAN,( frumos,urit nu conteaza declaratii pitoresti) esti al nostru, multa sanatate si putere la lupta.

ion_ciobanu
ion_ciobanu  •  28 Noiembrie 2015, 00:31
Postat de paddy pe 28 Noiembrie 2015, 00:08

Ma uitam sa vad cand naibi a avut loc meciul :)....Cat despre comentarile rautacioase de mai sus...il prefer pe Morosanul in detrimentul lui Leo de la Strehaia sau a piticului porno (guta)...

Îţi dai seama de la cine vin acele comentarii...doi oameni deştepţi, frumoşi şi mari boxeri, care au dreptul să zică ce vor de Moroşanu...sau nu! Doi proşti complexaţi cărora le displace că e ROMÂN în primul rând şi probabil că nu e *** ca ei. Sper să-l bată pe "american". American...se răsucesc "the founding fathers" în morminte dacă ăla e american. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion_ciobanu
ion_ciobanu  •  28 Noiembrie 2015, 00:27
Postat de eugen76_pan pe 27 Noiembrie 2015, 23:59

tind sa-i dau dreptate americanului.. mai bufon si mai urat taran ruman decat asta n-am vazut.trist este ca rumanii il indragesc si il iubesc ca pe o mare vedeta..

Era cât pe ce să întreb "tu ce eşti mă, nu tot român?". Am văzut după aia că ţii cu CRAiova. Oltenia nem Romania. De ce nu vreţi voi autonomie şi secesiune, nu pricep, nu s-ar opune nimeni. În altă ordine de idei, Moroşanu a evoluat mult de la bătăuşul de discotecă de la Vaslui care "înota" cu capul înainte şi lovituri haotice. Mai face şi "show"...aşa se face acum. Ăla de-şi zice "gorila" e doar un ***! Cătălin e OM în primul rând şi indiferent de rezultat rămâne un personaj pitoresc, *** care-l înjură e subom, un degenerat care înjură pe iutub, vai de capul lui.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează