SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE, CAMPION MONDIAL

Americanii nu-i dau nici o şansă lui Bute: ”Pavlik îl va învinge prin KO pe Bute, în noiembrie”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2011 00:00 / Actualizat luni, 11 iulie 2011 15:40

După victoria lui Lucian Bute în faţa francezului Jean-Paul Mendy, se vorbeşte din ce în ce mai multe de viitorul adversar al românului, Kelly Pavlik. Într-un articol publicat pe boxingnews24.com, un cunoscut site din SUA dedicat boxului, Dan Ambrose este sigur că Bute nu va putea trece de Pavlik, în noiembrie.

Intitulat "Pavlik îl va învinge prin KO pe Bute, în noiembrie", Ambrose scrie: "Nu m-a impresionat niciodată Pavlik, dar am văzut destul ca să pot spune că-l va învinge pe Bute în noiembrie".

"Bute n-are nici puterea, nici viteza necesară pentru a învinge un sportiv precum Pavlik. Singurul punct forte al lui Bute e mîna stîngă, în rest nimic. De cînd a pus mâna pe centură, românul dă piept numai cu oponenţi slab cotaţi", a scris acesta.

Despre un posibil meci cu Andre Ward sau Carl Froch, jurnalistul american nici nu pune problema învingătorului.  "Ward şi Froch îl vor bate cu siguranţă. Au o clasă peste el", a mai spus Ambrose.

Lucian Bute îl va întîlni, aproape sigur, pe Kelly Pavlik în luna noiembrie, într-o luptă în care îşi va apăra pentru a noua oară titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
sergiu_roman
sergiu_roman  •  12 Iulie 2011, 01:18
Postat de milan6 pe 11 Iulie 2011, 14:34

In fiecare meci, Lucian Bute are de invins cate un adversar in ring si o tona de prejudecati. Boxeurii sunt straini, suspiciunile bastinase. Cand nu-l ataca fostii colegi si chibitii acestora din presa, pe Bute se napustesc Morariu si complicii lui din aceeasi presa. In saptamana premergatoare galei, mai lipsea sa citim in ziarele numaratorilor de cornere (mai nou si de upercuturi) ca din cauza lui Lucian Bute s-au micsorat pensiile.

Ma bucur când citesc un comantariu destept si pertinent...asa ceva chiar merita citit si luat în seama !

sergiu_roman
sergiu_roman  •  12 Iulie 2011, 01:13
Postat de stancuvlad pe 11 Iulie 2011, 14:40

Exact.... Pe un site american de box se discuta daca uppercutul lui Bute e cea mai buna lovitura din tot boxul de acum. Pe un site romanesc se discuta despre cat de slab e Bute. Ca la noi. Tipic. Mai autentic decat atat nu se poate. Sunt atat de mandru ca sunt roman....bleah

Ba sa fii mândru ca esti român ! Sa-ti fie rusine doar ca sunt altii si când spun asta gândeste-te la cei de pe aici...:))

sergiu_roman
sergiu_roman  •  12 Iulie 2011, 01:00
Postat de athommuska pe 11 Iulie 2011, 19:20

am io senzatia sau cativa din cei enumerati in dreptul lui Pavlik au fost invisi si de Bute? :D Ba, nush ce aveti...Vom vedea ce meci va fi cand se vor intalni...Pavlik cu Bute. Dupa care, daca Bute va invinge o sa spuneti de Super Six. Cand va castiga si in fata a unu-doi dintre cei sase, atunci sa vad despre ce-o sa mai vorbiti.Poate ca Bute n-o fi cel mai bun dar hai sa vedem ce se va intampla...:D Pana atunci e ,,pornaiala" :D

Uite o opinie corecta:pt. cârcotasii de serviciu de fiecare data va ''pute'' ceva,indiferent de valoarea reala,de eforturile facute si de rezultatele obtinute.Astia sunt bagaretii de seama:cauta pete-n soaresi atunci când nu le gasesc spune ca soarele a pus-o de-un blat.Pt. ei nu conteaza patriotism(ce naiba e aia?),nu conteaza munca si seriozitatea omului,sacrificiile pe care le face,talentul si charisma pe care o are,ei trebuie sa gaseasca mereu ceva de criticat asa ca sa-i lasam dre...aq cu tâm...penia lor si sa asteptam urmatoarele meciuri ale lui Bute sa vedem cum se va comporta si pe noul continent în fief-ul boxerilor de ''valoare''.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează