SPORTURI  »  BOX  »  AYO FIGHTING

Andrei Stoica a făcut senzație în gala Ayo Fighting de la Baia Mare » KO în prima repriză!

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 19:52

Cunoscutul luptător K1 Andrei Stoica, de la Bulls Fight Academy- București, a facut spectacol la Baia Mare. În fața a peste 5000 de oameni, a reușit să-l învingă în primele două minute, prin KO, pe George Davies din Anglia.

Andrei Stoica a vorbit la Europa FM: "Am avut un adversar bine pregătit, am intrat în ring extrem de determinat. A fost un meci pe care l-am așteptat mult. Mi-a fost dor să lupt în România. În ultimii doi ani am avut confruntări în mai toată Europa, însă nimic nu se compară cu senzația pe care o simt când lupt în fața românilor mei dragi. Cei care mă susțin îmi dau putere, mă determină sa fiu o fiară în ring". 

George Davies (Anglia) are în palmares peste 30 de meciuri din care 20 câștigate. Este cotat ca fiind unul dintre cei mai talentați luptători din Anglia.

La începutul acestui an, Andrei Stoica a câștigat meciul cu sportivul moldovean Pavel Voronin, în Franța, în cadrul galei “La nuit des Gladiateurs”.

La 29 de ani, Andrei Stoica se poate lăuda cu un record greu de atins. Din 50 de lupte a câștigat 42, majoritatea prin K.O.

În șapte ani la profesioniști, Stoica și-a câștigat renumele și aprecierea în Europa prin loviturile de KO aplicate din primele minute ale meciurilor.

"Mister KO", așa cum este supranumit Andrei Stoica, nu va avea o pauză prea mare. Pe data de 17 iunie va intra din nou în ring, în gala Colosseum Tournament, care se va desfășura în Ploiesti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
nusu_d
nusu_d  •  30 Martie 2017, 20:03

Ce "sport" practica baiatul asta? Ca boxer stim ca nu e. Ce cauta aceasta stire la capitolul box? Bagati-l la diverse, "sporturi" d-astea aparute dupa ultima ploaie.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează