SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE-JEAN PASCAL,

Antrenorul lui Lucian Bute a găsit o breşă în blindajul lui Pascal: "O găsiţi în ultimele 7 lupte" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 14 ianuarie 2014 14:52

Cu doar cîteva zile înaintea luptei dintre Lucian Bute şi Jean Pascal, antrenorul românului a declarat că acesta se simte bine în pielea lui. "Este mulţumit şi se simte încrezător", l-a descris Stephan Larouche pe Lucian Bute.

"Trebuie să recunosc că m-a suprins puţin cu bună dispoziţia sa şi cu cheful lui de viaţă", a adăugat tehnicianul.

Pînă acum, experţii în box spun că, dacă Pascal va căştiga meciul, acest lucru s-ar putea în primele şase runde ale întîlnirii. În schimb, dacă duelul se va duce în 12 reprize, cîştigător va fi Bute.

Un detaliu secret
"Sînt de acord cu această abordare, avînd în vedere istoricul celor doi boxeri. Jean se află în avantaj la începutul partidei, căci are multă energie. Dar slăbeşte ritmul în a doua parte a meciului şi pe finalul fiecărei runde", a mai spus Larouche.

Antrenorul lui Bute a anunţat însă că a găsit o breşă în stilul lui Jean Pascal. "Dacă priviţi ultimele sale şapte lupte, veţi remarca faptul că Lucian face cu uşurinţă un lucru care lui Pascal îi vine greu", a spus Larouche, fără să dezvăluie însă amănuntul-cheie.


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
andrei.suvis
andrei.suvis  •  15 Ianuarie 2014, 11:03

Bute sustine ca va depune toate eforturile in meciul pe care il va disputa cu Pascal. Ceea ce e esential, daca este real, e faptul ca are o stare psihica buna. Nu cred ca este cazul sa comparam partida de pe 18 ianuarie cu cea din 2012, disputata cu Froch. Cel putin, pana in momentul meciului. ://www.romaniatv.net/tag/lucian-bute_3122

madskills
madskills  •  15 Ianuarie 2014, 09:42
Postat de danieliorga2000 pe 14 Ianuarie 2014, 17:34

Vitaly Klichiko are o barbie fragila si totusi a dominat categoria grea. De Ward nu stim pentru ca nimeni nu i-a atins vreodata barbia deci se poate ca tehnica sa ajute mai mult ca o barbie tare......Larouche e un antrenor mediocru din pacate pentru Bute .

Vitaly e un boxer slab, poate vrei sa zici Wladimir. Oricum ar fi, au dominat categoria pentru ca au prins perioada cu cei mai slabi adversari posibili din istoria boxului profesionist. Cand unul din frati l-a avut in fata pe Lenox, ultimul greu veritabil, si-au "furat-o" voiniceste. Bravo lor oricum, au facut milioane, si-au facut un nume in box. Nu acelasi lucru se poate spune despre Lucian: un boxer mediocru, aruncat in fata de un staff si mai mediocru. Daca avea macar un antrenor de valoare, mai pacalea lumea cu 3-4 meciuri si "murea" campion. Sau macar nu era macelarit de un bataus ca Froch.

grande.balaci
grande.balaci  •  14 Ianuarie 2014, 23:35

aceiasi stare de spirit o infatisa si inainte de intilnirea cu froch!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează