SPORTURI  »  BOX  »  FRB

Apel disperat » Vasile Cîtea: ”Forul pe care îl conduc e în pragul dispariției”

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 00:00

Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box, a adresat ieri publicității o scrisoare deschisă în care afirmă că forul pe care-l conduce este în pragul dispariției, din cauza sistării finanțării de la Ministerul Tineretului și Sportului.

Oficialul spune că de 16 luni federația nu a mai primit niciun ban, iar documentul le este adresat președintelui țării, Klaus Iohannis, premierului Dacian Cioloș și ministrului Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă.

Cîtea susține că noua conducere a stopat declinul juridic, a achitat integral datoriile la ANAF, de aproximativ 140.000 de lei, a ridicat popriri de pe conturi de 194.000 de lei, a achitat o bună parte din restanțele salariale, a depus la MTS cererea de finanțare cu Certificatul de Atestare Fiscală, cu '0' la capitolul datorii către stat, având promisiunea că odată făcute aceste demersuri se va relua finanțarea, eșalonându-se datoria către MTS, în valoare de 221.000 de lei. "Ceea ce nu s-a întâmplat nici până în prezent''.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
kingdon
kingdon  •  25 Septembrie 2016, 11:25

uitati-va la fata astuia, musteste de inteligenta. se vede ca a luat bacul la 50 de ani. de vreo 4 mandate nu e in stare de nimic si acum cerseste bani ***. *** mon cher.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează