SPORTURI  »  BOX  »  AREST

Arestat pentru furt! Situație dramatică în care a ajuns primul campion mondial la box din România

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 14:06

Primul român care a obținut titlul de campion mondial la box, Petrică Paraschiv (55 de ani), a fost săltat de carabinierii din Roma.

Acesta a smuls geanta unei femei într-o gară. În geantă erau 500 de euro. Nu este prima dată când Paraschiv are probleme cu legea. S-a mai întâmplat și în Olanda, dar și în Germania.

Pe lângă cei 500 de euro în geantă erau și 3 cărți de credit, dar și un telefon mobil. Pe lângă fostul pugilist, în arest a mai ajuns încă un alt român, anunță observator.tv.

“Îi plăcea boxul, iubea boxul la nebunie. Din păcate, viaţa a luat o altă întorsătură”, dezvăluie, cu amar în glas, Leonard Doroftei, care a aflat cu regret vestea că Paraschiv a ajuns într-o asemenea situație chiar de Ziua Națională.

Chiar dacă au mai avut probleme, fostul campion şi partenerul său de furt au fost eliberaţi, sub supraveghere.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  05 Decembrie 2016, 23:54

Ba eu am prins Romania luind doua campionate mondiale la masculin in fazta unu i ONU dezarmat !

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  04 Decembrie 2016, 22:22

Nu am vrut să demonstrez nimic; dar am vrut să spun că bătăuşii ăştia nu merită nici gloria, nici banii de care au parte față de cei care au făcut, într-adevăr, fapte notabile pentru umanitate. A asuda din greu la pumneală e un argument? După logica asta, toți nenorociții care îşi bat nevestele şi copiii şi, în general, oamenii nevinovați ar trebui ridicați în slăvi. Cu ce împing smardoii ăştia lumea înainte? Că medicii, inginerii şi profesorii o fac - şi încă din plin. Şi nu au parte nici de onorurile, nici de cîştigurile uriaşe ale ăstora. Felicită-te că trăieşti într-o lume guvernată de un asemenea sistem de valori. Şi nu e singurul exemplu, şi nici cel mai semnificativ.

1049998808413764
Nicolae Tudosie  •  04 Decembrie 2016, 17:17

Asta a fost campion intr-o facatura de promotie, Pentabox, ceva de genul asta, de n-a auzit nimeni de ea. Terminati cu prostiile, nu se compara asta cu Doroftei, Leu sau Bute.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează