SPORTURI  »  BOX  »  DECLARAȚII

Atac fără menajamente al lui Bute la adresa lui Froch: "De ce ai făcut asta dacă zici că sînt terminat și fricos?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2015 11:48

Lucian Bute a pierdut în 2012 centura de campion mondial în fața lui Carl Froch. Românul și-a dorit o revanșă împotriva englezului, însă acesta s-a retras și a lăsat centura vacantă.

Între timp Froch a avut mai multe atacuri la adresa lui Bute, mai ales de cînd românul a anunțat că se va duela cu James DeGale într-un meci cu titlul mondial în joc.

Lucian Bute n-a rezistat și i-a răspuns lui Froch:

"Am citit declarațiile lui Carl Froch după ultimul meci cum că sînt terminat, că va fi un meci ușor pentru DeGale.

Dacă sînt fricos, dacă sînt terminat, el de ce s-a ferit de acest duel? De ce a renunțat la centură și a lăsat-o vacantă?", a spus Bute.

Bute se va bate cu James DeGale în Canada într-un meci care va avea loc pe 28 noiembrie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
nusu_d
nusu_d  •  14 Noiembrie 2015, 10:08

P.S. Clauza aia trebuia activata in decurs de 1 an conform contractului. Deci pacaliciul Bute putea cere revansa pina in mai 2013, stim cu totii ce a facut. S-a pitit! A doua oara Froch il termina si mai repede, in maxim 3 reprize, nu 5 la in Anglia. Se lamurise ce putea moldoveanul fabricat, campionul de carton. Si noi demult!

nusu_d
nusu_d  •  14 Noiembrie 2015, 09:59

Cine a scris aceasta porcarie de articol? Ce revansa si-a dorit Bute cu Froch??? De ce mintiti si dezinformati??? Froch l-a batut pe Bute in mai 2012 prin KO dupa cum se stie, exista o clauza in contract cum ca Bute daca pierdea si solicita revansa Froch era obligat sa i-o acorde la Montreal in Canada sau pierdea centura. Froch si-a aratat mereu disponibilitatea de a merge in Canada pentru revansa, dar Bute si staful sau nici nu au mai vrut sa auda de vreo revansa si nu au activat clauza in schimb boxand in noiembrie 2012 cu rusul ala incepator Gracev la SEMIGREA, nu la supermijlocie. Froch a ramas cu centura cum era normal si si-a continuat cariera. Bute dupa bataia luata nici nu a mai vrut sa auda vreodata de Froch si a si urcat in categorie, desi a mai declarat in mod ipocrit ca ar dori candva o revansa.... Astea sunt faptele. QED!

nusu_d
nusu_d  •  14 Noiembrie 2015, 09:50

Mai Bute esti penibil! De ce s-a retras Froch si nu a boxat cu DeGale? Pai Froch are 38 de ani a realizat mai mult in box decat tine de 10 ori, a unificat centuri mondiale, le-a detinut pe toate cele 3 mari WBC, WBA si IBF pe care ti-a luat-o tie dupa ce te-a batut de te-a spart, a fost finalist SUPERSIX si a boxat cu toata crema categoriei, nu a evitat pe nimeni niciodata si in afara de Ward i-a batut pe mai toti. Ce mai avea sa-si demonstreze boxand cu DeGale, un boxer tanar in urcare? Dupa ce l-a batut pe Groves de 2 ori a declarat ca isi mai doreste doar un meci la Las Vegas cu un nume mare si atat. Un meci de retragere. Nu s-a materializat si omul s-a retras in glorie si cu conturile pline. Vai de capu' tau Bute! Tu nu ai fost in stare de frica sa activezi clauza aia de revansa cu el dupa ce te-a umilit in halul ala si ai tupeu sa mai dai din gura. Lasa-ne!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează