SPORTURI  »  BOX  »  VLADIMIR KLICIKO - ANTHONY JOSHUA

Atac neașteptat al lui Joshua la adresa lui Vladimir Kliciko: "Nevastă-sa poartă pantalonii în relație"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 18:15

Anthony Joshua l-a făcut KO pe Vladimir Kliciko sâmbătă noapte, în repriza a 11-a, însă ucraineanul are o clauză în contract care prevede că poate cere revanșa.

"Ar fi bine să jucăm un nou meci, având în vedere tipul de luptă pe care l-am practicat. Cred că el ar vrea să luptăm din nou, pentru că un luptător este primul și ultimul care știe când să se oprească.

Dar cred că echipa din jurul lui, soția lui, cea care poartă pantalonii în relație, și fratele său îl sfătuiesc diferit", a fost reacția lui Joshua, conform givemesport.com.

"Am tot respectul pentru finalul său de carieră. Nu m-ar deranja să lupt din nou cu el dacă dorește revanșa, totul depinde de el. Deci, dacă ar vrea să lupte din nou, nicio problemă"
Anthony Joshua

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
106683413108068
Francisc Dascal  •  01 Mai 2017, 21:04

*** DEJA DUPA MECIUL LOR AM ATRAS ATENTIA CA NUMELE ESTE VLADIMIR KLITSCHKO SI NU KLICIKO.VEZI DESTEPTULE PE MANECA TRENINGULUI SAU PE INTERNET INAINTE DE APARITIA URMATORULUI ARTICOL.SUNTETI JALNICI.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danieliorga2000
danieliorga2000  •  01 Mai 2017, 20:00

Nu gasesc nimic pe tot netul. Puteti sa dati sursa va rog!

ill7ven
ill7ven  •  01 Mai 2017, 19:37

E doar banter inofensiv... la voi totu e scandal, soc, uimitor, etc. News flash, o sa muriti oricum, sunteti depasiti ca medium si nu stiti cum sa va reinventati fara sa depindeti de SEO si viral. R.I.P.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează