SPORTURI  »  BOX  »  POLEMICĂ

Atacul lui Mayweather la McGregor: "Spune multe mizerii, dar toți îl laudă! Cînd vorbesc eu, oamenii zic că-s obraznic și arogant. Rasismul încă există!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 10:27

Floyd Mayweather, campionul en-titre la 3 categorii de greutate diferite, crede că lumea boxului e marcată de rasism. Așa explică el popularitatea lui Conor McGregor. 

Americanul vorbește despre felul total diferit în care sînt priviți el și Conor McGregor. Irlandezul e deținătorul titlului mondial la categoria pană MMA.

Într-un interviu acordat pentru fighthype.com, Mayweather a spus: "Nu-l cunosc bine pe McGregor, nu l-am văzut niciodată bătîndu-se. Am auzit despre el de la un băiat care lucrează cu noi, un copil numit Ken Hopkins. Mi-a povestit despre McGregor, cică tipul ăsta vorbește multe mizerii și lumea îl laudă pentru ce spune, e foarte popular, dar cînd o fac eu, toți zic că-s obraznic și arogant. Oamenii sînt atît de părtinitori! Cum am mai spus, nu sînt deloc rasist, dar vă spun că rasismul încă există!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează