SPORTURI  »  BOX  »  GALĂ

Bogdan Stoica luptă în weekend în cea mai mare gala K1 din Spania

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 22:10

Cel mai mic dintre fraţii Stoica, Bogdan, se pregăteşte să lupte, sâmbătă în faţă unui adversar de temut, David Trallero. 

"Am aşteptat acest meci de la începutul anului şi este un test greu pentru mine. Sunt însă încrezător că pregătirea intensă din ultimele două luni va da roade. E o nouă oportunitate să reprezint cu mândrie numele ţării şi să îi fac fericiţi pe români", a declarat Bogdan Stoica la Tribuna 0 de la Europa FM.

Organizatorii spun că mii de români şi-au achiziţionat bilete pentru gala din acest weekend.

Luptătorii au trecut cu bine de proba cântarului şi se declară pregătiţi de confruntare.

Adversarul lui Bogdan Stoica are zeci de victorii la activ şi este considerat cel mai bun luptător din peninsula. Duelul dintre cei doi va avea loc la Pabellon Municipal de Sollana.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează