SPORTURI  »  BOX  »  DOPAJ

Bute a vorbit despre suplimentul cu care a fost prins dopat: "L-am luat în perioada de pregătire. Acum e retras de pe piață"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2016 17:51

Lucian Bute, 36 de ani, a picat și proba B a testului antidoping de la finalul meciului terminat la egalitate cu Badou Jack, scor 114-114.

Pugilistul român a publicat pe pagina sa de facebook o serie de lămuriri despre produsul consumat înaintea meciului cu Badou Jack.

"Un supliment legal disponibil și fabricat în Statele Unite pe care l-am luat în perioada de pregătire pentru meciul cu Badou Jack a fost testat independent de un laborator acreditat din Los Angeles și s-a dovedit contaminat cu Ostarină, produs interzis.

Încă de când am fost acuzat de dopaj în luna mai am știut că această substanță nu putea ajunge în corpul meu decât involuntar.
Toată cariera mea am cerut teste antidoping superioare celor standard în acest sport și am fost testat de zeci de ori.

Respect sportul meu și toți advesarii și nu am încercat niciodată să obțin un avantaj ilegal. Suplimentul din poza alăturată este prescris de către preparatorul meu fizic. Din cauza rezultatului pozitiv al unei substanțe care nu este pe etichetă, acest produs este acum retras după piață și laboratorul PHARMAGENIC din San Diego, SUA cel care a produs lotul contaminat urmează să fie investigat pentru nerespectarea normelor de producție", a scris Bute pe contul său de socializare.

"Eu sunt dezamăgit dar acum pot merge mai departe cu cariera mea. Probele dovedesc că nu am luat cu bună știință un produs interzis în sport. Indiferent de modul în care Ostarina a ajuns în corpul meu trebuie să-mi asum responsabilitatea și aștept acum decizia comisiei atletice din Washington. Eu sunt în sala de antrenament și de-abia aștept să pot boxa din nou"
Lucian Bute

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
kingdon
kingdon  •  14 August 2016, 14:08
Postat de haideusicfr pe 13 August 2016, 23:32

Mai clwonule care mafie mai ? Cea de la Steaua? E un club din Montreal ,din Quebec nu are nici o legatura cu restul Canadei ,unde sunt cluburi mult mai puternice.Si acolo e duel si concurenta pe viata si pe moarte ,mult mai apriga decat cea din Romania.Din fotbal sa zicem ca asta iti place tie ,Steaua ramanand si datorita FRF singura in competitie.

mai ardelene, arzi lene pe aici ??? de unde drequ ai aparut??? te bagi si tu in zeama, bati campii pe aici. nu ai nicio treaba cu fenomenul. esti retras de pe piata, ca si dopatul tau. asta a furat, punct. stie 4 cuvite in franceza si se balbaie ca l-au prins astia furand.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 August 2016, 23:32
Postat de papa_poulette pe 13 August 2016, 18:17

In mod normal as fi spus sa-l lase sa boxeze, sa-l omoare dreacu un adversar.. dar am uitat ca el nu boxeaza, ci joaca in farse puse la cale de mafia canadiana. Adica isi castiga banii prin minciuna. Trebuie exclus din box pe viata

Mai clwonule care mafie mai ? Cea de la Steaua? E un club din Montreal ,din Quebec nu are nici o legatura cu restul Canadei ,unde sunt cluburi mult mai puternice.Si acolo e duel si concurenta pe viata si pe moarte ,mult mai apriga decat cea din Romania.Din fotbal sa zicem ca asta iti place tie ,Steaua ramanand si datorita FRF singura in competitie.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 August 2016, 23:11
Postat de nusu_d pe 13 August 2016, 21:17

Care probe dovedesc mai pacaliciule? Pai tu poti sa spui orice, trebuie sa si probezi. Pina una alta ai fost prins dopat. Jenant e ca nici dopat nu ai fost in stare sa bati pe nimeni, sa castigi. Ai ostarina in organism, tu spui ca ai luat din prostie ceva si nu stiai, pai asta nu e o scuza. Poate la Pechea sa tina. Pina una alta vei fi cel mai probabil suspendat si amendat, dar nu va mai boxa nici dracu cu tine, de calitate. Ospatari sau bucatari prin Montreal poate *** mai gasi la 37 de ani. Mai bine du-te acasa si lasa boxul, penibilule! "Cariera" ta fabricata s-a terminat demult, restul e cancan.

Cu chelneri si bucatari ,clienti boxeaza Doroftei.Iar casa lui Bute este Montreal.Ti-e ciuda?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează