SPORTURI  »  BOX  »  GALA DE LA WASHINGTON

Bute recunoaște după meciul cu Badou Jack: "Am un singur regret" » Lucian vrea revanșa anul viitor

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2016 14:19

Lucian Bute a terminat la egalitate meciul pentru centura la supermijlocie cu Badou Jack, însă românul recunoaște că regretă faptul că n-a dat drumul mai repede la brațe.

"Am un singur regret, că nu am fost agresiv mai devreme, să dau drumul mai mult la brațe, asta i-a permis să câștige primele reprize. Am terminat meciul în forță, dar nu a fost suficient pentru a-i lua centura.

Sunt fericit de performanța pe care am realizat-o, asta a demonstrat că fac parte din elita boxului mondial. Badou Jack este un gentleman, nu a fost arogant deloc, nu a avut declarații acide. Este un campion și merită tot respectul. Am avut undeva la 200 de lovituri mai multe decât Badou", a spus Bute pentru Digisport.

Lucian spune că așteaptă ca anul viitor să boxeze cu câștigătorul dintre James DeGale și Badou Jack: ""Am făcut un meci spectaculos și cu DeGale. Probabil va fi o unificare între cei doi și mi-ar plăcea să am o revanșă cu câștigătorul, anul viitor""

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
kingdon
kingdon  •  03 Mai 2016, 00:06

Clar, ***, vrei revanse ? Pai ai cam multe, Froch, Pascal, DeGale, Badou. Chiar nu iti ajunge bataia luata? Dupa ce ca ai capul varza ti-a mai inversat si asta rinichii, ti-a dat in burta tot meciul . Prostu' draku, erai suparat la decizie. Cand te-ai intors in colt la sfarshit stiai clar ca te-a batut ca pe fasole. A fost facatura egalul asta sa nu se duca Badou in Anglia ptr DeGale, asa se face licitatie unde se face unificatea. Asa ca esti topit, incleiat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1125955164091716
Andrei Stuparu  •  02 Mai 2016, 11:53

Semimijlocie? Poate supermijlocie :))))

nusu_d
nusu_d  •  01 Mai 2016, 22:21

Hmm. Cand citesc asa ceva, am impresia ca Bute ori e deja sonat de pumni, de box, ori ca ne crede fraieri pe toti. Ce revansa sa mai ai ma pierzatorule, losere? Cu cine? Tu ai pierdut cu amandoi si cu DeGale si cu Badou Jack. Cine crezi ca te mai baga in seama etern loser? Gata, s-a terminat. Ca nici nu aveai ce sa cauti in meciurile astea doua se stie. Bute, lasa-te si du-te acasa sa iti ari ogorul, pina nu se termina urat si ajungi iar la spital ca dupa Froch, deja pumnii se acumuleaza. De acum la varsta ta nu mai poti fi decat carne de tun pentru cei tineri in urcare, atat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează