SPORTURI  »  BOX  »  DECLARAȚII

Bute se pregătește să își recapete centura IBF: "Sufăr cînd o văd la altcineva! Voi întîlni cel mai puternic adversar din carieră"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2015 08:48

Pe 28 noiembrie, Lucian Bute revine în ring și va boxa la Quebec împotriva lui James de Gale.

Pugilistul român, 35 de ani, a vorbit despre adversarul său, 29 de ani, și despre șansa de a-și recăpăta centura IBF, pierdută în 2012 în fața lui Carl Froch.

"Încă nu m-am plictisit de box. Vreau să fac performanță și îmi doresc din tot sufletul să recîștig centura pe care am avut-o timp de cinci ani. Sufăr cînd o văd la altcineva. Dau 120% din mine ca să fie bine pe 28 noiembrie.

Voi întîlni un adversar foarte puternic și cred că este cel mai puternic pe care l-am întîlnit în toata cariera.

A fost campion olimpic la amatori și campion mondial la profesioniști. Cu toate acestea, cred în șansa mea și în potențialul meu și pe 28 voi da tot ce pot pentru a cîștiga", a spus Bute la DigiSport.

Bute a deținut titlul mondial IBF între octombrie 2007 și mai 2012.

Are 32 de victorii la profesioniști, 25 prin KO, și două înfrîngeri suferite în fața lui Carl Froch și a lui Jean Pascal. De Gale are 21 de victorii, 14 prin KO, și o înfrîngere.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
776131085825826
Olav Baltius  •  12 Noiembrie 2015, 09:11

Auzi Luciane,vei fi batut ca un snitel,e rea lumea dom'le,si daca vei fi batut,ce?pierde cineva ceva?primesti 2 ml $ si pumnii luati,dar daca vei castiga centura?....aici e tema grea,eu pariez pe tine,hai Lucian!

nusu_d
nusu_d  •  11 Noiembrie 2015, 14:17

Nu ai de ce sa suferi Bute, pentru nu ai meritat niciodata centura aia. Ai intrat in posesia ei printr-o conjunctura favorabila si ai "aparat-o" numai cu expirati. Cand ai intalnit primul boxer puternic ai clacat lamentabil. Ai fost un campion de carton, pe hartie. Dupa ce ca ai fost un impostor in box, un pacalici, mai esti si ipocrit. Acum boxezi numai pentru bani si atat, lasa-ne cu dorul tau dupa centura...

nusu_d
nusu_d  •  11 Noiembrie 2015, 14:14
Postat de kingdon pe 11 Noiembrie 2015, 13:21

Pe 28 Nov o sa suferi .O sa fi batut ca un snitel, pacat ca nu ai stiut sa te retragi la timp. Iti periclitezi sanatatea. Ai devenit ce ai fost de la inceput, carne de tun. De Gale te baga in seama numai sa-i arate lui Froch ( care a preferat sa se retraga decat sa-l intalneasca) ca o sa te bata mai repede si mai convingator ca el. In rest....numai de bine, continua sa te incurajezi singur...*** , ta sante ca va maganer serieusement

Ai dreptate. Insa Bute bate campii, cel mai puternic adversar pe care l-a intalnit a fost Froch, care l-a masacrat, l-a umilit. Apoi Pascal care i-a dat o lectie de box. Asta nu inseamna ca DeGale nu o sa-l bata usor, dar DeGale inca nu e la valoarea celor consacrati, amintiti mai sus. DeGale vine in Canada pentru ca i s-a oferit o bursa mare si un adversar slab. Si-a facut socotelile si poate nu lua bursa asta acum si chiar daca o lua, adversarul ar fi fost mult mai tare. S-ar putea ca Bute sa aiba capul cat televizorul dupa meci ;-)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează