SPORTURI  »  BOX  »  MECIUL ANULUI

Conor McGregor - Floyd Mayweather // VIDEO Irlandezul l-a ridiculizat din nou pe Mayweather la proba cântarului: ”Ești plin de apă adunată în cea mai stupidă formă” :O

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 10:36

Cel mai așteptat meci de box al anului, Conor McGregor - Floyd Mayweather, și-a consumat ultimul episod important: proba cântarului. Un nou prilej pentru cei doi boxeri să se atace între ei.

Primul care a urcat pe cântar a fost McGregor și a avut o greutate de 69,39 kg. În schimb, Mayweather nu a avut emoții deoarece greutatea sa a fost de 67,81 kg, asta în condițiile în care limita maximă era de 69,85 kg.

Totuși, aceste borne au trecut imediat în plan secund, prim-planul fiind luat de declarațiile și atacurile făcute de cei doi combatanți.

McGregor a început primul pe un ton agresiv: ”Ești plin de apă adunată în cea mai stupidă formă pe care am văzut-o vreodată”.

Replica lui Mayweather a fost ceva mai calmă: ”Eu am mai făcut asta. Știu ce înseamnă o partidă de box disputată la un asemenea nivel. Nu greutatea pe care o ai îți câștigă un meci, ci felul în care te lupți”.

Duelul dintre Conor McGregor și Floyd Mayweather va avea loc mâine dimineață, în jurul orei 07:00, în direct pe PRO TV și liveTEXT pe GSP.RO!

Save

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
paiazze
paiazze  •  26 August 2017, 14:54
Postat de chronic pe 26 August 2017, 14:27

ciudat e ca se accepta doar regulile la care pricepe doar un combatant

McGregor a inceput cu box. Se pricepe suficient de bine. Sau asa se lauda el. Oricum, e o tampenie de meci din care se vor umple de bani amandoi. Circ pentru pleava...

chronic
chronic  •  26 August 2017, 14:27

ciudat e ca se accepta doar regulile la care pricepe doar un combatant

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close