SPORTURI  »  BOX  »  UFC

Devine o modă? Anthony Joshua a fost provocat de campionul la categoria grea din UFC, dar a răspuns printr-un KO

Anthony Joshua, dreapta, foto: Guliver/gettyimages.com
Anthony Joshua, dreapta, foto: Guliver/gettyimages.com

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat marti, 20 iunie 2017 10:51

Britanicul Anthony Joshua, campionul WBA, IBF și IBO la categoria grea, a fost provocat de către americanul Stipe Miocic, campionul la categoria grea din UFC, la o confruntare în cadrul galei în care se vor lupta americanul Floyd Mayweather și irlandezul Conor McGregor.

Mega-evenimentul dintre Mayweather și McGregor, programat pe 26 august, le-a dat idei și altor luptători din UFC cu privire la un fight cu un boxer.

Stipe Miocic,  34 de ani, este campionul UFC la categoria grea de mai bine de un an de zile, reușind în acest interval să-și apere de două ori centura în fața lui Alistair Overeem, în gala UFC 203, și Junior dos Santos, la UFC 2011.

Imediat după aflarea vești că lupta dintre Mayweather și McGregor a devenit oficială, Miocic a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care îl provoacă pe Anthony Josua să urce în ring.

''Hey Joshua, hai să ne întâlnim pentru niște lovituri și să avem timp și de un ceai înainte de main event'', a fost mesajul campionului din UFC.

Din păcate pentru Miocic, Joshua nu s-a arătat la fel de interesat precum a fost Mayweather de un asemenea meci. Mai mult, omul care l-a pus la pământ pe Vladimir Klitschko, i-a răspuns printr-un comentariu la postarea de pe Instagram: "Cine naiba este acest băiat?''.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează