SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE VS. JAMES DEGALE

DEZBATERE Bute a făcut meciul carierei cu DeGale! E corectă decizia arbitrilor?

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 10:06

Lucian Bute a pierdut marea confruntare cu James DeGale și a ratat șansa de a recîștiga centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie.

Decizia arbitrilor a fost însă una surprinzătoare, cei trei acordînd victoria clară lui DeGale: 116-112, 117-111, 117-111. Verdictul a surprins, mai ales că partida a fost în mare parte una echilibrată. Showtime anunța la sfîrșit 114-114, în timp ce englezii de la Daily Mail au văzut 115-114.

Bute a fost lăudat în presa internațională pentru prestația sa, descrisă drept cea mai bună din carieră, asta deși românul a luptat în 11 meciuri cu centura pe masă, cîștigînd 10 dintre ele. Chiar dacă DeGale a părut să aibă un mic avantaj, diferența este mult prea mare față de ce s-a văzut în ring.

Bute a anunțat că nu se gîndește la retragere și, după ce a arătat în meciul cu DeGale, pare foarte posibil să mai primească și o a treia șansă de a reveni în elită.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
kingdon
kingdon  •  04 Decembrie 2015, 20:59

comentatorule vezi ca foto de mai sus e de la alt meci, cel cu Luisa, DeGale e negru btw.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  01 Decembrie 2015, 07:53
Postat de gabri80el pe 30 Noiembrie 2015, 17:59

auch , ce doare. eu cred ca a fost facuta la photoshop:)))). si mai cred ca acesta a fost lovitura decisiva si momentul in care bute l-a prins de vreo 2 ori la colt dar n-a profitat de situatie .din punctul meu de vedere daca bute avea 2-3 lovituri clare sigur era castigator.pentru a castiga ceva totusi trebuie sa iesi in evidenta cu ceva iar el a iesit in evidenta doar cu o dominare care n-a speriat pe nimeni.daca se lasa un pic dominat cred ca avea sanse mari.asa ca in final ramane in toaa partida aceasta imagine care a facut diferenta din pacate impotriva lui

Ba ti-am mai spus de 100 de ori cind lupti impotriva detinatorului centurei trebuei fie sa il faci knock-out , fie sa il domini clar pentru ca daca ii esti egal nu ai nici o sansa cu arbitrii .

itrobert
itrobert  •  30 Noiembrie 2015, 19:12

Ma intreb de la ce meci o fi poza ca de data asta a purtat chiloti rosii... Cat sunteti de penibili ma "gazetarilor"?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează