SPORTURI  »  BOX  »  FR BOX

Doroftei nu lasă garda jos: "Vreau acasă, nu să mă duc la pușcărie"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 noiembrie 2015 10:17

Leonard Doroftei, președintele Federației Române de Box, a vorbit despre problemele pe care le întîmpină de cînd e șeful boxului românesc și se teme într-o oarecare măsură pentru libertatea sa.

"Eu vreau să fiu acasă, alături de familia mea, nu vreau să fiu în altă parte să-mi arunce chiftele. Eu nu vreau să mă duc la pușcărie pentru nimeni, pentru că am semnat niște acte. Nu am abuzat de nici un leu din Federație, cu mese, decontări...", a spus Doroftei la DigiSport.

"Moșu'" a făcut această declarație ca urmare a situației delicate în care se află FR Box, avînd finanțările blocate de Ministerul Tineretului și Sportului și conturile blocate de către Fisc.

De altfel, în luna iunie a acestui an mai multe cluburi au cerut ca pe ordinea de zi a Adunării Generale să fie discutată demisia lui Doroftei. Votul însă a fost negativ. Tot atunci, "Moșu'" Doroftei promitea că va scoate boxul românesc din impas, deși FR Box avea datorii uriașe către Ministerul Tineretului și Sportului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează