SPORTURI  »  BOX  »  DOPAJ

ESPN anunță că Tyson Fury a fost prins dopat! Campionul ”greilor” riscă să piardă toate centurile

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 18:01

Tyson Fury, 28 de ani, a fost depistat pozitiv cu cocaină, anunță ESPN, iar campionul mondial WBA, WBO și IBO la categoria grea riscă să își piardă toate centurile.

Britanicul a amânat săptămâna trecută pentru a doua oară revanșa cu Vladimir Kliciko, programată pentru 29 octombrie, din cauza unor probleme medicale. Așa se întâmplase și în iunie, când, cu trei săptămâni înaintea meciului, a anunțat că e accidentat la gleznă.

Sursele ESPN susțin că motivul real pentru care Fury a renunțat la meci este pentru că a fost depistat pozitiv în urma unui control anti-doping inopinat efectuat de WADA pe 22 septembrie. Britanicul nu a fost depistat cu substanțe pentru îmbunătățirea performanțelor, însă analizele probei de urină nu au fost încă finalizate.

Mai multe surse autorizate au confirmat pentru ESPN că Fury a fost depistat pozitiv cu cocaină și va pierde toate centurile.

28 noiembrie 2015e data la care Fury a devenit campion mondial WBA, IBF, WBO și IBO, după ce l-a învins pe Kliciko la Dusseldorf. Între timp a pierdut centura IBF 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
onduku
onduku  •  01 Octombrie 2016, 02:44
Postat de brancusi pe 30 Septembrie 2016, 19:23

Corect!Si confirma faptul ca omul e doar un mare bufon,ce nu are nicio treaba cu boxul,iar marele meci cu Klitscko a fost una din nenumaratele susanele servite cu glazura din abundenta de boxul profesionist!

Cand am zis eu asta, unii radeau.

americanu197
americanu197  •  30 Septembrie 2016, 20:43

cocaine is a hell of a drug

brancusi
brancusi  •  30 Septembrie 2016, 19:52
Postat de baruch pe 30 Septembrie 2016, 19:42

si eu am banuiala ca boxul a inceput (de mai multa vreme, de fapt) sa devina un fel de wrestling ceva mai dur.

Adu-ti aminte de meciul de jumatate de miliard de dolari(!!!!!!!!!!) dintre cei doi boxeri cu adevarat teribili,Mayweather si Paquiao,ce batjocura a fost!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează