SPORTURI  »  BOX  »  MAYWEATHER - MCGREGOR RELOADED

FLOYD MAYWEATHER - CONOR MCGREGOR // Mayweather Jr. se bate cu McGregor după reguli UFC: "Sunt nerăbdător!" » Când ar putea avea loc duelul

Articol de GSP - Publicat marti, 27 martie 2018 16:45

Floyd Mayweather Jr., 41 de ani, e pe cale să accepte meciul revanșă contra lui Conor McGregor, 29 de ani, și a început deja pregătirile pentru lupta din "octogonul" UFC.

"Am început deja să mă antrenez. Momentan lucrez la rezistență și la mișcarea în ring. Sunt nerăbdător. Probabil duelul va avea loc până la finalul anului 2018. Lucrurile sunt aranjate în proporție de 50 la sută. Sunt foarte, foarte interesat.

Mă voi pregăti cu antrenori de Jiu Jitsu, din lumea luptelor. Înainte să intru în cușcă trebuie sa fiu foarte bine pregătit, din toate punctele de vedere", a declarat Floyd Mayweather Jr. pentru fighthype.com.

Floyd Mayweather Jr. și Conor McGregor s-au înfruntat în august 2017, într-un meci cu reguli de box. Americanul s-a impus în runda a 10-a, prin KO tehnic. Detalii AICI!

300.000.000 $
a câștigat Mayweather în urma înfruntării din 2017, în timp ce McGregor s-a mulțumit cu "doar" 100.000.000 $

100$ (375 lei)au plătit în SUA cei care au vrut să vadă la televizor marele meci. În Anglia a costat 20 de lire sterline (~100 de lei)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează