SPORTURI  »  BOX  »  DECLARAȚII

Floyd Mayweather îl distruge pe Conor McGregor: "Un elefant nu poate fi comparat cu niște furnici"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 09:28

Conor McGregor l-a învins săptămâna trecută pe Eddie Alvarez și a intrat în istoria UFC, iar inevitabilele comparații cu Floyd Mayweather au apărut. Boxerul american a ținut să tranșeze pentru totdeauna acest conflict, ironizându-l pe irlandez.

"Nu am știut că McGregor este neînvins în MMA de 20 de ani și că a fost campion la 5 categorii diferite de greutate. Bănuiesc că a făcut asta din moment ce este Floyd Mayweather al MMA-ului. A câștigat el 300 de milioane de dolari într-o noapte? A câștigat 100 de milioane? Măcar 70 de milioane într-o noapte?

Sunt o legendă, o legendă în viață. Boxului i-am dăruit ani întregi de muncă. I-am dăruit sănge, transpirație și lacrimi. Cred că e timpul ca McGregor să meargă și să demonstreze ce poate. Dar niciodată nu-l comparați cu mine. Este lipsit de respect. Încă o dată, eu sunt un elefant. Un elefant nu poate fi comparat cu furnicile. Elefantul este atât de mare încât nici nu vede furnicile", a declarat Floyd Mayweather în timpul unei plimbări.

Floyd Mayweather a câștigat toate cele 49 de partide disputate în cei 20 de ani, în 26 de rânduri reușind să se impună prin KO

În schimb, McGregor a pierdut de 3 ori, ultima dată cu Nate Diaz, dar și-a luat revanșa la următoarea gală.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
redshow
redshow  •  16 Noiembrie 2016, 20:55

Pana la urma amandoi au fost saraci lipiti si au ajuns milionari prin puterea pumnului... Daca MMA era la fel de mediatizat si popular ca box-ul poate ar fi castigat si McG mai mult. Totusi fiecare din ei este tatic la disciplina si mai ales categoria lor (un Bonjaski sau un Tyson i-ar fi mancat pe amandoi deodata). ei sunt adevaratii zmardoi care au plecat de jos si au ajuns regi prin puterea pumnului nu interlopii care traiesc cu social din It Esp UK si Ro, maneslistii sau rapperii autohtoni...deci respect pentru ambii !!!

946199078754644
Tavi A'visi  •  16 Noiembrie 2016, 20:13

Francois Botha a fost Campion Mondial la Box categoria grea, a luptat si in K1 , rezultatele le stim toti. Asemenea comparati nu au nici un sens. Bataia de strada nu este Box, Bataia de strada este mai mult.

catalynn
catalynn  •  16 Noiembrie 2016, 18:50

Fiecare e bun la sportul sau, nu poti face comparații ... Floyd a avut insa norocul ca in sportul de care s-a apucat sa se plătească extrem de mulți bani pt performanța, incontestabil mai mult decat in MMA. E ca si cum as face comparație intre Simona Halep si Eliza Samara ca pana la urma sporturile practicate de ele tot tenis se cheama :-) Au fost boxeri mai buni si n-au castigat atat, aici trebuie sa ii acordam credit americanului pt ca a stiut sa capteze si sa păstreze interesul publicului care au condus la drepturi de difuzare uriașe de pe urma cărora a profitat desi nu era la categoria grea considerată "regina" boxului.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează