SPORTURI  »  BOX  »  MECIUL SECOLULUI

FOTO Ce nu se știe de la Meciul Secolului: isterie pe străzile din Manila și cît a cîștigat 50 Cent la pariuri

Centurile lui Mayweather +4   FOTO
Centurile lui Mayweather

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 00:00

50 Cent, cunoscutul rapper american, a pariat 1,6 milioane de dolari pe victoria lui Floyd Mayweather. 50 Cent şi Floyd au fost cîndva prieteni, parteneri de afaceri, dar s-au certat şi nu mai au o relaţie apropiată.

"M-am gîndit că pot face ceva bani în urma acestui meci!", a comentat rapperul. El a prins o cotă de 1,6 la victorie, ceea ce i-a adus venituri totale de 2,56 milioane dolari.

Şi un fost jucător al Arsenalului a dat lovitura. Englezii de la Miror au scris că Emmanuel Frimpong a pariat 50.000 de lire sterline pentru victoria lui Floyd în faţa lui Pacquiao. A prins o cotă de 1,57.

Întrebat dacă a pariat pe meciul secolului, fostul campion al greilor, Mike Tyson a răspuns simplu. "Nu, pentru că nu am bani!". Tyson a declarat că a fost fan al filipinezului.

L-au certat pe Pacquiao!

În ultimele săptămîni, presa a părut să-şi amintească în nenumărate rînduri de faptul că Floyd Mayweather, în viaţa sa particulară, nu este altceva decît un infractor de drept comun, care are ca infracţiune preferată abuzul asupra femeilor.

Cel mai bun exemplu a fost cel al fostei sale soţii, Josie Harris, pe care a bătut-o cu ocazii repetate. Dar nici Manny Pacquiao nu a fost iertat, deşi părea înger pe lîngă adversarul său de ieri dimineaţă.

"Pacquiao este un fanatic religios, care se opune relaţiilor homosexuale şi mijloacelor de contracepţie, susţinînd că prezervativele şi pilula anticoncepţională reprezintă păcate grave", scrie mic.com.

În 2011, Pacquiao, cel care era împotriva jocurilor de noroc, deţinea un casino la Manila şi era implicat şi în lupte ilegale de cocoşi. Acela este, de altfel, şi anul în care filipinezul s-a convertit de la romano-catolicism la protestantism evanghelic.

Un gînd de la Maria

Maria Şarapova nu a urmărit disputa de box dintre Mayweather şi Pacquiao. A preferat să se odihnească, fiind angrenată în turneul de la Madrid. Rusoaica a scris însă pe twitter că "în timp ce eu dormeam, partenerul meu de la premiile ESPY a cîştigat o «mică» luptă".

La Manila, pe străzi

Mii de iubitori din Filipine ai lui Manny Pacquiao au urmărit cu inima la gură meciul în stradă, cu ochii la nişte ecrane uriaşe. În insulele sale natale, Manny Pacquiao a depăşit de multă vreme imaginea unui simplu boxer şi a dobîndit-o pe aceea a unui erou naţional.

Cocon cu centuri

Cum satira reprezintă sarea şi piperului Internetului, site-ul theonion.com a postat montajul foto care arată cum intră Floyd Mayweather pe ring cu toate centurile sale. Cei de la site-ul de umor au mai adăugat cîteva în plus, făcînd ca sub noianul de centuri să nu se vadă nici un boxer.

Denzel, de nerecunoscut

Printre numeroasele celebrităţi aflate în public la meciul de ieri dimineaţă (Paris Hilton, Beyonce, Jay-Z, Adrien Brody, Sting, Michael Jordan, Magic Johnson) s-a aflat şi actorul Denzel Washington, extrem de greu de recunoscut la 60 de ani. Biletele la meci au costat între 1.500 şi 10.000 de dolari bucata, dar au existat şi oferte de jumătate de milion de dolari pentru un loc aflat lîngă ring.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10205720759612340
Jiji Belciug  •  04 Mai 2015, 12:57

&***quot***;***Ce*** ***nu*** ***se*** ***știe*** ***de*** ***la*** ***Meciul*** ***Secolului***...&***quot***; - ***In*** ***primul*** ***rand*** &***quot***;***meciul*** ***secolului***&***quot***; ***pentru*** ***voi*** ***e*** ***doar*** ***steaua*** - ***dinamo***, ***altceva*** ***nu*** ***mai*** ***stiti***. ***In*** ***al*** ***2***-***lea*** ***rand*** ***despre*** ***meciul*** ***secolului*** ***la*** ***box***, ***nu*** ***se*** ***stie*** ***ca*** ***o*** ***strabunica*** ***de***-***a*** ***vecinului*** ***vecinului*** ***strabunicului*** ***nepotului*** ***cainelui*** ***vecinului*** ***de*** ***pe*** ***strada*** ***unde*** ***a*** ***copilarit*** ***Manny*** ***Pacquiao***, ***tocmai*** ***in*** ***Filipine***, ***este*** ***romanca***. ***romanika*** ***e*** ***in*** ***stare*** ***de*** ***soc***, ***romanachii*** ***s***-***au*** ***cutremurat*** ***si*** ***romancutele*** ***au*** ***inmarmurit***, ***la*** ***aceasta*** ***descoperire***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează