SPORTURI  »  BOX  »  MAYWEATHER VS. MCGREGOR

FOTO Fata din ring » Ea a atras toate privirile în superduelul dintre Mayweather și McGregor

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 august 2017 10:04

Dacă Floyd Mayweather și Conor McGregor nu au prestat un meci de box la înălțimea așteptărilor, în schimb, privirile spectatorilor au fost atrase de frumoasa Tawny Jordan.

Tânăra din Peoria ( Illinois) a fost una dintre fetele din ring care au făcut spectacol între reprize. Fotomodel de top, ea a fost nelipsită de la acțiunile de promovare ale partidei.

Tawny a vorbit despre experiența avută în presa americană: ”A fost o adevărată surpriză deoarece îmi doream mult să asist la această luptă. Sunt foarte emoționată, am fost în ring de multe ori și îmi place când sunt acolo și ce fac.”

Alături de Tawny, în ring au mai urcat alte trei fotomodele: Kyra Keli, Jessica Harbour și Samantha Kumiko.

Floyd Mayweather l-a învins în această dimineață pe Conor McGregor prin KO tehnic, în repriza a zecea.

Citește și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
demolarii
demolarii  •  29 August 2017, 00:15

Da, doar că primul loc din Anglia câștigă mai multi bani ca și câștigătoarea Ligii Campionilor, ca să nu vorbim de campioanele Spaniei sau a Germaniei. Sponsorii știu de ce......cât privește câștigarea cupelor europene, echipele spaniole și cele germane au mai puține meciuri grele pe plan intern și pot să se focuseze pe cele europene....

847773952057178
Radu Ion  •  28 August 2017, 09:49

Asta a fost la ei , pentrucă la noi au fost reclame...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează