SPORTURI  »  BOX  »  CENTURA WBA

FOTO + VIDEO KO devastator reușit de Canelo Alvarez » Amir Khan a fost transportat la spital imediat după meci!

FOTO: Reuters +14   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2016 11:56

Saul Canelo Alvarez, 25 de ani, și-a păstrat centura WBC după ce l-a învins prin KO pe Amir Khan, într-un meci care a avut loc în Las Vegas.

Mexicanul l-a trimis la podea pe adversarul său în repriza a 6-a, după un croșeu de dreapta devastator.

Khan nu s-a putut ridica de la podea și a ajuns la a patra înfrângere în 35 de meciuri. După această victorie, Canelo, ajunge la 47 de succese în carieră, în 49 de meciuri.

Khan a fost transportat la spital, pentru un control amănunțit, dar promoterul Oscar de la Hoya a declarat că se simte bine, potrivit The Guardian.

 

  

  

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
brancusi
brancusi  •  08 Mai 2016, 19:06

Sper sa se concretizeze meciul Alvarez -Golovkin,ca se pare ca devenit foarte vocal mexicanul si va avea parte de o corectie severa,il va face cazacul pasta de mici.

robertino2
robertino2  •  08 Mai 2016, 13:02

Numai in Romania e intors pe o parte omul lesinat, ca sa fii sigur ca il omori daca are infarct.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează