SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE-FULGENCIO ZUNIGA, 13 MARTIE, BELL CENTRE, MONTREAL

Fulgencio Zuniga: "Vreau un arbitraj corect"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 februarie 2009 00:00

Lucian Bute îşi va apăra titlul mondial, pe 13 martie, la Bell Centre din Montreal în faţa lui Fulgencio Zuniga. Columbianul nu se teme de confruntarea cu Bute, ci de arbitraj. 

"Mă simt foarte bine. Faptul că voi boxa cu un mare pugilist mă motivează. Mă antrenez mult şi voi fi pregătit 100% pînă pe 13 martie.

Lucian Bute îşi va apăra titlul mondial, pe 13 martie, la Bell Centre din Montreal în faţa lui Fulgencio Zuniga. Columbianul nu se teme de confruntarea cu Bute, ci de arbitraj

"Mă simt foarte bine. Faptul că voi boxa cu un mare pugilist mă motivează. Mă antrenez mult şi voi fi pregătit 100% pînă pe 13 martie.

În Canada va trebui să îl fac KO pe Bute pentru a fi sigur că voi cîştiga. Însă am în faţa mea un mare boxer care loveşte puternic. Nu îmi doresc decît un arbitraj corect", a spus Zuniga. 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează