SPORTURI  »  BOX  »  DECIZIE

Fury a stat retras fix 3 ore: "Nu scăpați așa ușor!"

Articol de Cosmin MierleaJURNALISPORT - Publicat luni, 03 octombrie 2016 22:21

Deși azi și-a anunțat inițial retragerea pe Twitter și a fost luat în serios de toată lumea, în 3 ore Tyson Fury a revenit asupra deciziei în stilul caracteristic.

"Haha, credeți că veți scăpa de GYPSYKING așa ușor!!! Sunt aici să rămân. #TheGreatest vă arată cum e de fapt media. Tut tut", a scris acesta pe rețeaua de socializare.

Considerat de mulți cel mai bun greu al momentului , deși competiția este uriașă,  Tyson Fury se autodistruge prin deciziile și reacțiile din ultimul timp.

Fury, care este deținătorul centurilor WBA și WBO, este inactiv din noiembrie 2015, când a luptat cu Wladimir Klitschko.

Revanșa a fost programată în primă fază pe 9 iulie 2016, dar Fury s-a accidentat la gleznă în timpul antrenamentului.

A doua a fost confirmată pentru 29 octombrie 2016 încă de la prima conferință, dar a fost amânată si ea.

Sportivul de 28 de ani a fost depistat pozitiv cu cocaină vinerea trecută iar campionul mondial WBA, WBO și IBO la categoria grea riscă să își piardă toate centurile.

28 noiembrie 2015e data la care Fury a devenit campion mondial WBA, IBF, WBO și IBO, după ce l-a învins pe Kliciko la Dusseldorf. Între timp a pierdut centura IBF 

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
brancusi
brancusi  •  04 Octombrie 2016, 22:42
Postat de cosmin_ss pe 03 Octombrie 2016, 23:59

Te rog sa vii cu un cometariu civilizat si sa argumentezi ce afirmi.

Ok,imi cer scuze doar pentru virulenta limbajului,in rest tot pe langa subiect esti:nu exista aia multi care sa-l considere pe bufon vreun pugilist valoros(dealtminteri daca te-ai uita pe palmaresul lui ai observa lesne ca nu are nicio victorie la pugilisti aflati in primii zece ai categoriei si te rog nu-mi spune de mascaradacu V.K.,fiindca aia e una din cele mai mari parodii din istoria boxului);totodata este cvasirecunoscut ca de cca 10 ani categoria grea este in mare suferinta,calitatea sa fiind probabil la cel mai scazut nivel din istorie!

cosmin_ss
cosmin_ss  •  03 Octombrie 2016, 23:59
Postat de brancusi pe 03 Octombrie 2016, 23:01

Mierlane,lasa tata tentativele astea de gazetarie de atelier auto si apuca-te de ceva ce-ti e mai la indemana,ca pe topitul asta numai tu-l vezi cel mai bun greu intr-o competitie uriasa...Mare e Gradina Domnului!...

Te rog sa vii cu un cometariu civilizat si sa argumentezi ce afirmi.

brancusi
brancusi  •  03 Octombrie 2016, 23:01

Mierlane,lasa tata tentativele astea de gazetarie de atelier auto si apuca-te de ceva ce-ti e mai la indemana,ca pe topitul asta numai tu-l vezi cel mai bun greu intr-o competitie uriasa...Mare e Gradina Domnului!...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează